MİCROSOFT YAPTI! AKILLI TELEFONLARDA ŞARJ DEVRİMİ!

MİCROSOFT YAPTI! AKILLI TELEFONLARDA ŞARJ DEVRİMİ!

Akıllı telefonlara öyle bi özellik geliyor ki...

Yeni nesil akıllı telefonlar ne kadar şarj tasarrufu uygulamaları ile desteklense de teknik özelliklerinin ve performanslarının üst düzey olmasından dolayı kullanıcıları zor duruma sokuyor...

Günlük hayatta şarjlarının bitmesi ile işleri , ulaşılamayan, aksayan ve zor durumda kalan bir sürü yüzlerce kişiye tanık oluyoruz.

Bu konuyla ilgili çözüm araştırması içerisinde olan Microsoft(TG), hemen hemen tüm akıllı telefon kullanıcılarının şarj sorununu çözecek bir projeye imza attı.

Microsoft'un son zamanlarda Nokia Lumia(TG) serisi akıllı telefonlar için piyasaya sürdüğü Windows Phone işletim sistemlerinde uygulamaya geçecek olan bu proje ile dudak uçuklatacak fark yaratması bekleniyor.

Kablosuz Şarj edebilen pantolon

Microsof üreteceği bu şarj pantolonu ile Windows Phone(TG) işletim sistemi kullanan telefonlar kablosuz (Wi-fi) teknolojisi kullanarak şarj etme imkanı sağlıyor.

Bu giyilebilir teknolojinin sağlıklı ve tasarım açısından çekici olması için Microsoft bir atakta bulunarak İngiltere'nin en taninmiş modacılarından biri olan A.Sauvage ile anlaştı.

A.Sauvage'nin tasarımı ile de Nokia'nın şuan kullanılmakta olan akıllı telefonlarının kablosuz DC-50(TG) şarj aletinin bir araya gelmesiyle sadece telefonunuzu cebinize koyarak şarj olmasını sağlayabilirsiniz.

Bu yeni nesil muhteşem teknolojinin tek dezavantajı ise yıkanamıyor olması. Google'ın bu konuya da bir çözüm bularak yıkanabilir hale getirmesi bekleniyor.

Amazon üzerinden satışı gerçekleştirilecek olan bu teknoloji harikası ürünün fiyatı hala belirlenememekle beraber kısıtlı sayıda üretim yapılacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı