Microsoft Surface Mini geliyor

Microsoft Surface Mini geliyor

Microsoft Surface Mini geliyor

Microsoft Surface Mini Tablet 20 Mayıs' da tanıtılmaya hazırlanıyor.

Microsoft'un 20 Mayıs da New York' da duyurucağı Surface Mini tablet ile ilgili son detaylar gelmeye devam ediyor. Microsoft' un Surface ve Surface Pro modelleri ile tablet pazarındaki olumlu gidişatını, Surface mini tablet takviyesi ile pazar payını artırmayı hedefliyor.

Mobilite ve Bulut bilişime son zamanlarda büyük yatırımlar yapan Microsoft, tablet pc cephesinde de Windows8.1 ve Windows RT Surface tabletlerle pay sahibi olmaya çalışıyor. Her ne kadar aradan geçen iki yıl içinde yüksek pazar paylarına ulaşamasa da Microsoft, Surface tabletleri desteklemeye devam ediyor ve merakla beklenen yeni bir modelin daha hazırlıklarını sürdürüyor.

MİNİ TABLET DE DUYURULACAK

Microsoft, dün itibariyle göndermeye başladığı etkinlik davetiyeleriyle yeni duyuracağı Surface tabletin de haberini vermiş oldu. 20 Mayıs’ta New York’da “küçük” bir etkinlik düzenleyeceğini belirten Microsoft, bu ibareyle bir nevi Surface Mini tablet duyurusu yapacağının da işaretini verdi. Microsoft’un Surface ve Surface Pro tabletleri her ne kadar üst düzey ürünler olsa da fiyat dezavantajından dolayı rekabetçi olamadılar. Apple İpad,Samsung Galaxy Note 8.0 ve LG’nin G Pad 8.3 gibi modellerine rakip olarak hem daha küçük hem de fiyat olarak daha rekabetçi olması beklenen Surface Mini tablet, Microsoft’un tablet pazarında payını arttırmasına imkan tanıyacak.