MHP'DEN ERDOĞAN'A KAPAK YANIT

MHP'DEN ERDOĞAN'A KAPAK YANIT

MHP Lideri Bahçeli,Bilecik'in Bozüyük ilçesinde. Bahçeli'nin halka sesleneceği kürsünün arkasına ilginç bir pankart asıldı. Pankartta, "Allah evlat verirse de hayırlı evlat versin" yazısı dikkati çekti.

MHP'DEN ERDOĞAN'A KAPAK YANIT.

MHP Lideri Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik'in Bozüyük ilçesinde. Bahçeli'nin konuşma yapıp halka sesleneceği kürsünün arkasına asılan ilginç bir pankart asıldı. Pankartta, "Allah evlat verirse de hayırlı evlat versin" yazısı dikkati çekti.

'Yolsuzluğun başının Başbakan olduğuna dair işaretler var'

MHP lideri Bahçeli, internette dolaşan ses kayıtlarına ilişkin yaptığı açıklamada;"Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı sandalyesinde oturmamalıdır. Başbakan ne kadar üstünü örterse örtsün, cumhuriyet başsavcısı diyecek ki 'bu neyin nesidir?' Bunu ilgili savcılara iletecek, onlara diyecek ki 'yargı görevini yapsın ve gereği neyse oraya kadar da gitsin" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde konuştu. Seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük'e gelen Bahçeli, burada "Allah Evlat Verirse'de Hayırlı Evlat Versin" pankartı önünde kurulan kürsüde konuştu.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 


Türkiye'nin çok kritik bir eşikte olduğunu söyleyen Bahçeli; "Türkiye'nin temel sorunlarından açlık, asayişsizlik, adaletsizlik ve ahlaksızlıktır. Buna paralel olarak yokluk vardır, yoksulluk vardır, yolsuzluk vardır. 11 yıllık AKP'nin bir fotoğrafıdır. Türkiye'nin ne 71 günden beri tek bir gündemi bulunmaktadır. O da yolsuzlukla, rüşvetle ilgili olan gündemdir. 17 Aralık sabahı saat 06:30 ile 07:30 arasında bir savcının başlattığı yolsuzluk ve rüşvet sorgulaması 41 kişinin tutuklanmasına sebep olmuş. 70 günden bu yana Recep Tayyip Erdoğan, bunları savcıları sürerek, 8 bin polisi sürerek, telefon dinlemeleriyle halkı taciz ederek konuları başka yere çekmiştir. Ama bir gördük ki dün akşam yine bir olay patladı ve ülkenin gündemini oluşturuyor. Yani 71'nci günde çok büyük bir rüşvete baba-oğul karıştıkları anlaşılıyor. Sabahleyin bakan çocuklarıyla beraber bu gündeme gelir gelmez, bir telaşla oğlu Bilal'i arıyor, şimdi onların yapmış olduğu telefon konuşmalarıyla kardeşler var, oğullar var, yakın dostlar var. Böyle bir durumda Türkiye'de yolsuzluğun başının Başbakan olduğuna dair işaretler var. Bunlar ne kadar doğrudur? Başbakan diyor ki bu komplodur, reddediyor. Eğer reddediyorsan mesele yok. Ama bunu halka ispat et. Ama konuştuklarınız doğruysa sayın Başbakan bir saniye dahi Başbakanlık görevinde kalmaman lazım. Türkiye çok kritik bir dönemden, yolsuzluk ve rüşvetin temel gündem haline gelmesinden çok büyük bir huzursukluk içindedir. Bunun yolu ne olması lazım? Yargı, harekete geçmeli. Ne kadar savcı kıyımı olursa olsun, ne kadar bu konuların yalan olduğu ifade edililrse edilsin, bazı belgeler ortaya çıkmış olsun, telefon konuşmaları yayılmış olursa olsun Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı sandalyesinde oturmamalıdır. Bu cumhuriyetin başsavcısı bu kadar söz dolaşıyorsa, bu kadar belge ortadaysa yerinde duramaz, bunlara kulak tıkayamaz. Başbakan ne kadar üstünü örterse örtsün, cumhuriyet başsavcısı diyecek ki 'bu neyin nesidir?' Bunu ilgili savcılara iletecek, onlara diyecek ki 'yargı görevini yapsın ve gereği neyse oraya kadar da gitsin" diye konuştu.
Bahçeli'nin Bilecik ilçelerindeki programı gün içinde devam edecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı