MHP'DEN DAVUTOĞLU'NA;TİTRE VE KENDİNE GEL

MHP'DEN DAVUTOĞLU'NA;TİTRE VE KENDİNE GEL

“Ey ülke kan ağlarken futbol maçında oley çeken Başbakan, ağlama, titre ve kendine gel.

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, ülke genelinde gerçekleştirilen teröre tepki eylemlerinin Cumhurbaşkanı ile Başbakan’a bir uyarı niteliği taşıdığını belirterek, “Ey ülke kan ağlarken futbol maçında oley çeken Başbakan, ağlama, titre ve kendine gel. Bak millet ne diyor?” dedi.

İHANET PROJELERİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR

AKP’lilerin sahte gözyaşları ile yaptıkları yanlışları ve hayata geçirdikleri ihanet projelerini örtmeye çalıştığını ileri süren Korkmaz, “Ülke, AKP’nin 13 yıldır yaptığı yanlışların ve hayata geçirdiği ihanet projelerinin bedelini ödüyor. Bu ülkeyi size yedirmeyiz. Bu hesap sizden er ya da geç sorulacak. Bu hesabı sizden milletten aldığı güçle ülkücüler soracak. Az kaldı bekleyin.” diye konuştu.

ÜLKE AĞLARKEN FUTBOL MAÇINDA OLEY ÇEKEN

Milletin sabrı taştı ama AKP’nin başındaki kişi ağlayarak, yanlışlarını gizleyeceğini ve milleti kandıracağını sanıyor” diyen Korkmaz, “Ey ülke kan ağlarken futbol maçında oley çeken Başbakan; ağlama, titre ve kendine gel. Bu ülkeyi bu hale getiren, anaları, babaları ağlatan sizsiniz. Bak, ülkeyi ne hale getirdiniz.

İHANET PAZARLIKLARINI YÜZÜNDEN

Bu ülke sizin ihanet pazarlıklarınız yüzünüzden bu halde. Kaostan oy mu umuyordunuz? Bu millet sizin kirli oyunlarınıza artık kanmaz. Millet bu oyunu bozacak. Size tarihi bir cevap verecek. Artık akıllarını başlarına alsınlar. Ne yazık ki bu ülke onların 13 yıldır yaptıkları yanlışların ve hayata geçirdikleri ihanet projelerinin bedelini ödüyor. Bu ülkeyi size yedirmeyiz. Sahte gözyaşlarınızla yanlışlarınızı gizleyemezsiniz. Bu hesap sizden er ya da geç sorulacak. Bu hesabı sizden milletten aldığı güçle ülkücüler soracak. Az kaldı bekleyin" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı