MHP'DE İSTİFA DEPREMİ

MHP'DE İSTİFA DEPREMİ

BALIKESİR'de MHP Karesi İlçe Başkanı İsmail Yenal'ın görevinden istifa etmesinin ardından, Sındırgı eski İlçe Başkanı Bülent Ata da partisinden istifa etti. Ata, MHP'nin rap şarkısını seçim müziği yapmasını, partisinin HDP'den bile...

BALIKESİR'de MHP Karesi İlçe Başkanı İsmail Yenal'ın görevinden istifa etmesinin ardından, Sındırgı eski İlçe Başkanı Bülent Ata da partisinden istifa etti.

MERAL AKŞENER,MANSUR YAVAŞ,SİNAN OĞAN

Ata, MHP'nin rap şarkısını seçim müziği yapmasını, partisinin HDP'den bile az vekil çıkarmasını eleştirirken, "Meral Akşener'i, Sinan Oğan'ı, Mansur Yavaş'ı silenler beni de silsinler" dedi.

HDP'DEN BİLE AZ VEKİL ÇIKARAN

Bülent Ata, MHP ilçe başkanlığına verdiği istifa dilekçesinde, "Milliyetçi çizgimden sapmadan, siyasi hayatımdaki MHP sayfasını kapatıyorum. Genel merkezden yapılacak açıklamaya sabırsızlıkla bekledim. Ama çıkıp, açıklama yapmak yerine yazılı açıklama yapan, seçim müziğini rap parça yapan, HDP'den bile az vekil çıkaran, milliyetçi bir genel merkezi kabul etmem mümkün değil. Meral Akşener'i, Sinan Oğan'ı, Mansur Yavaş'ı silenler beni de silsinler. Gereğini saygılarımla arz ederim" dedi.

SEÇMENLİK GÖREVLERİMDEN

Musabecelik yapan Ufuk Özalay adlı bir Balıkesirli ise seçim sonuçlarının ardından istifa etmeyen muhalefet partilerinin genel başkanlarını eleştirip, "'Bari seçmen olarak ben istifa edeyim' diyerek 'Bütün seçmenlik görevlerimden istifa ettim" dedi.

SAKIN G...Ü O KOLTUKTAN

"Ülke gırtlağına kadar yolsuzluğa, yoksulluğa, işsizliğe, teröre batmış, her köşe başını Suriyeli mülteciler sarmış, 13 yılda ülkenin temellerine dinamit koymuş, Anayasa ve hukuk kavramlarını askıya almış bir iktidara karşı ülkenin ana muhalefet partisi yıllardır yerinde sayıyorsa, diğer muhalefet partileri ise bu tabloya rağmen oy kaybediyorsa ve hâla hiçbir lider istifa etmeyi düşünmüyorsa bari seçmen olarak ben istifa edeyim diyerek ülkesini seven bir yurttaş olarak bütün seçmenlik görevlerimden istifa ettim. Siz sakın g....... o koltuklardan kaldırmayın oldu mu Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş..."

OY ORANINI DÜŞÜRÜNCE

Balıkesir'de 1 Kasım'daki genel seçimlerde iyi bir çıkış yakalayan AK Parti, oylarını yükseltip, 7 Haziran'da kaptırdığı bir milletvekilini MHP'den geri alarak vekil sayısını 4'e çıkardı. Hayal kırıklığı yaratan MHP, 7 Haziran'daki seçimlerde yüzde 20.17 olan oy oranını yüzde 14.57'ye düşürerek 118 bin 981 oyla, tek vekil kazandı. Oylarını biraz arttıran CHP ise mevcut 3 milletvekilini korudu.

İŞTE O MESAJ

 

Kaynak:Haber Kaynağı