MHP'DE BİR İSTİFA DAHA

MHP'DE BİR İSTİFA DAHA

MHP'de istifalar durmuyor, Sonuçların açıklanması sonucu başlayan MHP istifalarına bir yenisi daha eklendi.

BALIKESİR'in merkez Karesi İlçesi'ndeki MHP İlçe Başkanı İsmail Yenal, görevinden istifa etti.

İĞNEYİ KENDİMİZE BATIRDIK

Yenal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına mantığıyla hareket ederek ekip olarak Karesi İlçesi başkanlığı görevimizi bırakma kararı aldık" dedi.

MHP Karesi İlçe Başkanı İsmail Yenal, 1 Kasım seçimlerindeki başarısızlık sonrası istifa etti. Facebook hesabından açıklama yapan Yenal, istifasını kamuoyuna duyurdu. Açıklamasında genel merkezin başarısızlığına da dikkat çeken Yenal, bundan sonraki süreçte de MHP'nin hizmetinde olacağını vurguladı. Yenal açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Seçim sonuçlarına göre çıkan tablo ortada. MHP olarak ilimizde ve ülke genelinde bir düşüş yaşadık. Bundan da kendimize yönetim olarak bir pay çıkardık. Sonuç olarak her ne kadar genel merkemizi başarısız görsek de ki öyle! İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına mantığıyla hareket ederek 2 Kasım 2015 itibariyle ekip olarak Karesi İlçesi başkanlığı görevimizi bırakma kararı aldık. Bundan sonra ki süreçte ise her zaman ki gibi partimin ve davamın ölene kadar hizmetinde olacağım."

İsmail Yenal istifa dilekçesini MHP İl Başkanlığı'na vereceğini açıkladı.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı