MHP YİNE YAPACAĞINI YAPTI

MHP YİNE YAPACAĞINI YAPTI

MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural'ın MHP'li vekillere dönerek elini kaldırarak önergeye hayır vermelerini isteyen bakışına, yapılan ilginç bir yorum dikkati çekti

TBMM Genel Kurulu, CHP'nin talebi üzerine toplandı. TBMM, "Toplumsal barışı tehdit eden artan terör olaylarının nedenlerinin araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge"yi görüştü. CHP'nin terör olayları için komisyon kurulması önerisi reddedildi.

AKP İSTEDİ MHP YAPTI

CHP'nin terör olaylarının araştırılmasına yönelik Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge Genel Kurul'da kabul edilmedi.

Meclis Genel Kurulu yaşanan terör olaylarının ardından olağanüstü toplandı. Meclis Komisyonu kurulması önergesine MHP milletvekilleri önce çekimser kaldı. Sonrasında ise MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın elini kaldırmasıyla MHP'li vekiller de red oy kullandı. 
 

MHP OYLARI SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI

Oylamanın sonucunda perde arkası hala karanlıkta kalan ve 31 genç insanın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan katliamın meclis tarafından soruşturulması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması engellenmiş oldu. Sonuç sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Kullanıcıların yaptıkları yorumlarda MHP'ye  oy verenlerin bile isyan ettikleri görüldü.

ÖYLE BİR YORUM VARDI Kİ !

Bir "Sosyal Medya" kullanıcısı tarafından,  oylamada MHP Gurup Başkan Vekili Oktay Vural'ın MHP'li vekillere dönerek elini kaldırarak önergeye hayır vermelerini isteyen bakışına, yapılan  ilginç bir yorum dikkati çekti. Yorumda aynen şu cümleler kullanıldı.

11801955_600548080088340_122460717_n-001.jpg

VE BİR YORUM DAHA

11802128_600549206754894_583528120_n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı