MHP MUHALEFETİNDEN MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

MHP MUHALEFETİNDEN MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

Akşener ile görüştüklerini ve temasların sürdüğünü belirterek, “Akşener aday olacak, şüphe yok” dedi.

1 Kasım seçimlerinden en büyük yarayı alarak mecliste 4. parti olabilen MHP'de sular durulmak bilmiyor.

MHP'Lİ MUHALİF MİLLETVEKİLLERİ AÇIKLADI

MHP lideri devlet bahçeli'nin taban baskısına rağmen liderlik koltuğunu bırakmak istememesi ve "Olağan Üstü Kurultaya " gitmeyeceğinin netleşmesi üzerine hergün yeni bir gelişme oluyor. 

UZUN YILLARDIR BEKLENİYOR

MHP'de uzun yıllardır taban ve genç kesim tarafından Bahçeli'nin ardından Genel başkanlığa yakıştırılan eski MHP Milletvekili Meral Şener MHP içerisininde çok sayıda iaim tarafından destekleniyor. MHP'de öteden beri Genel Başkanlık Makamına karsı gösterilen derin saygı geleneği konusuna bu güne kadar titizlikle uyum gösteren Meral Şner'e genel başkan adayı olması konusunda baskılar artıyor. 

DURUŞUNU HİÇ BOZMADI

Bahçeli'nin bir çok kez yaptığı göndermelere ve Milletvekili adayı gösterilmemesine karşı duruşunu bozmayarak "Genel başkanımın kararıdır" şeklinde yanıt veren Akşener'in parti içerisinde ki saygınlığı daha da artmış görünüyor. Adaylığına ilişkin hergün yeni bir haber çıkan Akşener ise gelişmeler karşısında sessizliğini koruyor.

TABANDA DESTEK GİDEREK ARTIYOR

 Ancak MHP içerisinde sesini yükseltmeye başlayan ve tabanında giderek desteklemeye başladığı Devlet Bahçeli gitsin Meral Akşener gelsin istemleri giderek daha çok dillendirilmeye başlandı. Cumhuriyet'in Habertürk'e dayandırdığı habere göre Devlet bahçeli'ye muhalif olan MHL'li bazı milletvekilleri Akşener ile sürekli temas halinde olduklarını ileri sürmüşler. İşte o haberin ayrıntıları.

MERAL AKŞENER HAFTAYA ADAY OLACAK

MHP’de muhalif hareketten, Meral Akşener’in adaylığına ilişkin ilk açıklama geldi. Habertürk’ten Salih Çolak'ın haberine göre; eski MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Akşener ile görüştüklerini ve temasların sürdüğünü belirterek, “Akşener aday olacak, şüphe yok” dedi. Korkmaz, bu konudaki açıklamanın uygun bir zamanda yapılacağını da belirterek, gelecek haftayı işaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı