MHP Kaş'ta deprem

MHP Kaş'ta deprem

Antalya'nın kaş ilçe Belediyesinde MHP'nin 3 Meclis üyesi hep birlikte istifa ettiler.

MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Antalya Kaş Belediyesi'nin 3 meclis üyesi partilerinden istifa etti.

BEKLEMEDEN İSTİFA ETTİLER

MHP İl Başkanlığı tarafından kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kaş Belediye meclis üyeleri Hasan Nusret Baysal, İbrahim Nişancı ve Mehmet Eriş, sürecin tamamlanmasını beklemeden partilerinden istifa ettiklerini açıkladı. Meclis üyeleri istifa dilekçelerini önce Kaş İlçe Seçim Kurulu'na, ardından noter kanalıyla MHP Antalya Kaş İlçe Başkanlığı'na ve MHP Antalya İl Başkanlığı'na gönderdi.

PARTİME BİR ÖMÜR VERDİM

Konuyla ilgili açıklama yapan Hasan Nusret Baysal, 5 yıl MHP Kalkan Belde Başkanlığı, 2 dönem MHP Kaş İlçe Başkanlığı yaptığını söyledi. 2009 yılında Kalkan Belediye Başkan adaylığı, son yerel seçimde Kaş Belediye Başkan aday adayı olduğunu, 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimden bu yana da Antalya Büyükşehir ve Kaş Belediye meclis üyesi ve grup sözcüsü olduğunu ifade eden Baysal, "Partime bir ömür verdim. Mehmet Eriş, 10 yıl boyunca Gömbe Beldesi'nde belediye meclisi üyesi olarak görev yaptı.

MHP OYLARINI ARTIRDIK AMA

2014 yılındaki yerel seçimlerde, MHP'nin Kaş'ta 6 bin 500 olan oyunu, 11 bine çıkardık. 7 belediye meclisi üyesi kazanarak, Kaş Belediye meclisinde ilk kez MHP olarak grup oluşurduk. Bu başarıyı sağlayan MHP Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz daha önce görevden alındı" dedi.

İlgili Haberler