Meyhaneleri ve kerhaneleri kapat seni halife yapalım

Meyhaneleri ve kerhaneleri kapat seni halife yapalım

Akit gazetesinin internet sitesi Habervaktim yazarı Mustafa Durdu, AKP hükümetine seslenerek 7 maddelik bir liste verdi. “Meyhaneleri ve kerhaneleri kapatın” diyen Habervaktim yazarı, o listede yazdıkları yapılırsa “Bu dünyada ve ahirette mamur olursunuz. Eğer bunları yaparsanız bu millet sizi hem başkan, hem sultan hatta halife bile yapar.”diye yazdı.

Recep Tayyip Erdoğan, şimdiye kadar Müslümanların hayal bile edemeyeceği şeyleri başarmıştır. Bunda ABD’nin desteğinin olup olmaması fazla önemli değildir. Neticede bugün Müslümanlar seksen yıldır ilk defa kendilerini daha özgür hissedebiliyorlar.” diyen Habervaktim yazarı Mustafa Durdu’nun yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Başta Sayın Başbakan’ımız olmak üzere bütün hükümet üyelerine sessiz çoğunluğun sesini haykırıyorum.

Ey Hükümet!

Eğer milletimizin hasretle beklediği düzenlemeleri ve sizlerin daha önce söz verip vazgeçtiğiniz düzenlemeleri yaparsanız bu millet sizi başının tacı yapar. Milletimizin ezici çoğunluğunun ümitle beklediği işler şunlardır:

1. Öncelikle İslâm düşmanı zihniyetin kınamasından ve ulusalcı laiklerin baskısından asla korkmayın! Onlar bir avuç kişidir. Sizin arkanızda ise İstanbul’u fetheden ruhun ahfadı var.

2. Daha önce söz verdiğiniz düzenlemelerden asla geri adım atmayın! Millete verdiğiniz sözleri tutun! Çelişkili konuşmaktan kaçının!  

3. Milletimizin 10 milyon imza ile sizlere destek verdiği kılık kıyafet düzenlemesini artık yapın. Bu işi idarecilerin takdirine bırakmadan kanun maddesi hâline getirin.

4. Alkol düzenlemesinden asla geri adım atmayın. Bilakis ileri adım atarak meyhaneleri ve kerhaneleri kapatın. Müslüman bir ülkede meyhane ve kerhanenin olması Allah’a ihanettir.

5. Resmen bağımsızlığın sembolü olan ve Osmanlı ruhunun yeniden canlanmasının temsili olan Ayasofya Camisi’ni esaretten kurtarın! Burada da sizlere 10 milyon imza ile destek vardır. Anketlerden de anlaşılacağı gibi milletimizin %99’u bunu istiyor. Fatih’in bedduasından sakının!

6. Gençliği İslâm alfabesi ile barıştırın. Bunun için ne gerekiyorsa yapın.

7. Bazı danışmanların sözlerine kanarak Müslüman milletimizin hilafına olacak şeylerden kaçının. Unutmayın ki milletimiz sizin arkanızdadır. Yapacağınız hayırlı işlerinizde bu millet sizi desteklemekten çekinmez. Brütüslere dikkat edin. Brütüsler sizi yanlış yönlendirmesin. 

Ey Hükümet!

Eğer bunları yaparsanız bu dünyada ve ahirette mamur olursunuz. Eğer bunları yaparsanız bu millet sizi hem başkan, hem sultan hatta halife bile yapar. Yalnızca Allah’tan korkun. Vekil olarak Allah yeter!”