METRO TURİZM OTOBÜSÜNDE MASTÜRBASYON SKANDALI

METRO TURİZM OTOBÜSÜNDE MASTÜRBASYON SKANDALI

AKP'ye yakınlığı ile bilinen ve Galip Öztürk'e ait Metro Turizm şirketinde skandallar bitmiyor. İşte şirketin korunduğu son rezalet.

Daha önce medya manşetlerine skandal kazalar ve olaylar ile gelen Metro Turizm'de öyle bir skandal yaşandı ki yenilir yutulur cinsten değil. Cumhuriyet'in Metro Turizm' dayandırdığı habere göre lisans öğrencisi bir genç kızın şirket otobüsünde seyahat ederken başına gelen olay inanılır cinsten değil. İşte ayrıntılar.

EKŞİ SÖZLÜKTE YER ALDI

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bu sabah saat 05.40 sıralarında bir muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Ekşi Sözlük'e yansıyan olay, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Muğla - İstanbul seferini yapan otobüsteki iğrenç olay Ekşi Sözlük'e şöyle yansıdı:

"İDO feribotuyla İstanbul yönüne geçerken gece 05:40'te uyuyan lisans öğrencisi kızın koltuğunun başına gelip elinde gazete parçası ve plastik bardak ile mastürbasyon yapan muavinin kızın suratına boşalıp, ardından uyanıp çığlık atınca da su döküldü gibisinden absürd savunmalarla otobüsten çekip gitmesi sonucu yaşanmıştır."

METRO TURİZM OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan olayla ilgili olarak Metro Turizm'den bir açıklama geldi. Odatv'ye konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ciğdem Öztürk, olayı doğrulayarak, "Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz" açıklamasını yaptı.

[Haber görseli]

MUAVİN SERBEST BIRAKILDI

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin şirket kaynaklarına dayandırdığı habere göre, bir ay kadar otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi

Kaynak:Haber Kaynağı