Meteorolojiden Kar Yağışı uyarısı

Meteorolojiden Kar Yağışı uyarısı

Meteorolojiden bu gün yapılan açıklamaya göre İstanbul dahil Batı bölgelerinde mevsim normallerine dönüşecek hava yurdun diğer kesimlerinde kar yağışı olarak kendisini gösterecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı kesimlerde artarak mevsim normalleri civarına yükselecek, diğer yerlerde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette esecek.

İSTANBUL'DA HAVA AÇIYOR

Bugün ilerleyen saatlerde yağışın İstanbul'u terk etmesi, güneşin bulutların arasından tekrardan kendini göstermesi bekleniyor. Hafifleyen rüzgar ve güneşin ısıtıcı etkisi ile sıcaklıkların gün içerisinde 15 derecelere kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

YURTTA GENELİNDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu Bölgesi ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyı kesimi, Marmara'nın kuzeydoğusu ile Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

2-236.jpg

İlgili Haberler