METEOROLOJİDEN ANTALYA VE ÇEVRESİNE SEL UYARISI

METEOROLOJİDEN ANTALYA VE ÇEVRESİNE SEL UYARISI

Antalya'da sel ve su baskınlarına sebep olabilecek yağışlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi

Meteoroloji'den yapılan son hava tahmin raporuna göre, Antalya'da halen devam eden yağışların, bu gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırarak önümüzdeki iki gün boyunca aralıklarla etkili olacak.
Antalya'da sel ve su baskınlarına sebep olabilecek yağışlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi.

ETKİSİ ARTACAK SEL TEHLİKESİ VAR

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Antalya’da sel ve su baskınlarına sebep olabilecek yağışlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Hava tahmin raporunda, gökgürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirilerek, Antalya'nın doğu ilçeleri başta olmak üzere, Cumartesi günü akşam saatlerine kadar, yerel olarak metrekareye 200 kilogram civarında yağış düşmesi beklendiğinden yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yapıldı. Meteoroloji'den yapılan son hava tahmin raporuna göre, Antalya'da halen devam eden yağışların, bu gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırarak önümüzdeki iki gün boyunca aralıklarla etkili olacak.

ÖZELLİKLE DOĞU İLÇELERİ

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Antalya’da sel ve su baskınlarına sebep olabilecek yağışlara dikkat edilmesi gerektiği bildirildi. Hava tahmin raporunda, gökgürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bildirilerek, Antalya'nın doğu ilçeleri başta olmak üzere, Cumartesi günü akşam saatlerine kadar, yerel olarak metrekareye 200 kilogram civarında yağış düşmesi beklendiğinden yaşanabilecek sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yapıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı