METE YARAR'A SİLAHLI SALDIRI

METE YARAR'A SİLAHLI SALDIRI

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar silahlı saldırıya uğradı. İlk bilgilere göre Emniyet yetkilileri olayın bir terör saldırısı olmadığını değerlendiriyor.

GÖRGÜ TANIĞINA GÖRE AYNI MASADA OTURDUĞU KİŞİ

Kadıköy, Suadiye'de 12.00 sıralarında meydana gelen olayda Mete Yarar tartıştığı kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Emniyet kaynaklarına ulaşan ilk bilgilere göre tartışma sırasında iki kişi silahlarını çekerek Mete Yarar'a ateş etti, Mete Yarar da silahını çekerek onlara karşılık verdi.
Bir görgü tanığı ise saldırıyı 1 kişinin gerçekleştirdiğini, bu kişinin Yarar'la aynı masada oturduğunu kaltıkları sırada silahını yöneltip tetiğine bastığını ama silahın ateş almadığını Yarar'ın da bu kişiyi kovaladığını söyledi.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPIYOR

Olay yerine gelen polis, saldırının yaşandığı bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi. Olay yerinde boş ve dolu kovanların yerde olduğu, bunların delil listesi için numaralandırıldıkları görüldü.

TERÖR İÇERİKLİ DEĞİL

Emniyet yetkilileri ilk alınan bilgiye göre olayın bir terör saldırısı olmadığının değerlendirildiğini söyledi.

2 KİŞİ KAÇTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayın çok yönlü soruşturulduğunu söyledi. Öte yandan Mete Yarar twitter hesabına yazdığı yazıda 'Şu an iyiyim. Merak etmeyin" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı