Meral Akşener'den Ankara'da bomba atak

Meral Akşener'den Ankara'da bomba atak

İyi Parti genel Başkanı Meral Akşener Ankara'da 12 ayrı partiden bir çoğu eski bakan ve milletvekili 300 tanınmış siyasetçi ile bir toplantı yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'da organize ettiği yemeğe 12 ayrı partiden ünlü siyasetçiler katıldı. Toplantıya büyük ilgi göseren 300'ü aşkın ünlü siyasi isimlerin temsil ettikleri partiler şunlar. MHP, AP, ANAP, AKP, DSP, HP-SHP, DYP, RP, FP, SP, BBP.

BÜYÜK KOALİSYON TABLOSU

12 partiden eski ve yeni politikacı, Akşener’in yemeğinde yer aldı. MHP’li eski bakanlar Agah Oktay Güner, Namık Kemal Zeybek, Enis Öksüz, Sadi Somuncuoğlu, Abdülhaluk Çay ile HP-SHP ve DSP’li eski bakanlar İrfan Gürpınar, Aydın Tümen, Suat Çağlayan da yemeğe katıldı. DYP ve ANAP’lı eski Bakanlar, Hamdi Üçpınarlar ve Ahad Andiçen’in yanı sıra Adalet Partili eski bakan ve politikacı Ali Naili Erdem de yemekte yer aldı.

MHP'Lİ ÜNLÜ İSİMLER

MHP eski Milletvekili Cihan Paçacı ve Şevket Bülent Yahnici ile BBP eski Milletvekili Ökkeş Şendiller ve Esat Bütün, DSP’li Hasan Akgün ve Adil Aşırım, DYP ve AKP’li eski vekil Mehmet Dülger, RP-FP- SP ve AKP’li Ersönmez Yarbay, DYP’li Baki Tuğ da yemeğe katıldı.  İYİ Parti Genel Başkan yardımcıları Ayfer Yılmaz, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili  Aytun Çıray da Akşener’e eşlik etti.

ÇOK KONUŞULACAK TOPLANTI

Siyaset kulislerinde çok konuşulacağı şimdiden belli 300’ü aşkın politikacı yemekte buluşurken, Akşener de yemek başlamadan önce masaları tek tek dolaştı ve tüm konuklarla el sıkışarak selamlaştı. Meral Akşener, yemek sırasında konuklarla sohbet de etti.

YEMEKTEKİ İSİMLER İYİ PARTİYE Mİ KATILACAK

AKP'nin son dönemde anketlere yansıyan büyük oy kaybını MHP ve BBP takviyesi ile kapatma çabalarına karşın Merkez sağda büyük bir ilgi gören İYİ Parti, her geçen gün daha iddialı hale geliyor. 

İlgili Haberler