MELİH GÖKÇEK'TEN YAYINDA ŞOK AÇIKLAMA

MELİH GÖKÇEK'TEN YAYINDA ŞOK AÇIKLAMA

Katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklama ile Ankaralıları kahkaya boğan Melih Gökçek'ten çok konulacak bir iddia daha

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent yollarında yaşanan buzlanmalara ilişkin, "Başkent'te kimliği belirsiz kişilerin refüjlerdeki çim sulama musluklarını açarak yollarda buzlanma yaşanmasına neden olduklarını tespit ettik. Polis bu kişileri arıyor" dedi. Dinleyicileri şok eden ve sosyal medyada kahkahalara boğan iddia yeni yılda yine çok konuşulacağa benziyor.

ANKARA'NIN BAŞINA NE GELİRSE GELSİN BAŞKALARI SUÇLU

Ankara'nın başına ne gelse başkalarını suçlayan Belediye başkanı Melih Gökçek, suyun kirli olmasından CHP'lileri suçlamasınına ardından  Ankaralıları çok güldürecek bir açıklama daha yaptı.Anakara'nın alt geçitlerinin havuz olmasından doğal afeti, suların kirli akmasından CHP'lileri suçlayan Gökçek, yolların buzlanmasından da "kimliği belirsiz" kişileri suçladı. İHA kaynaklı 2014 'ün son komik siyasi bahanesi haberinin ayrıntıları şöyle sürüyor.

baskentte-gizli-buzlanma-sebebiyle-ayni-yerde-4-kaza87039f8a87efb0a79b2f.jpg

100'ÜN ÜZERİNDE KAZANIN SORUMLUSU BAKIN KİM ÇIKTI  

Sunucu Elvan Palaşoğlu'nun, "22 Aralık sabahı gizli buzlanmadan oluşan Ankara'da meydana gelen 100'ün üzerinde kazada belediyenin ihmali söz konusu mu?" şeklindeki sorusu üzerine şok açıklamalar yaptı.

ankarada_buzlanma_ve_zincirleme_kaza_7_yarali_h20098.jpg

MUSLUKLARI AÇIP KAZA YAPTIRTIYORLARMIŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent yollarında yaşanan buzlanmalara ilişkin, "Başkent'te kimliği belirsiz kişilerin refüjlerdeki çim sulama musluklarını açarak yollarda buzlanma yaşanmasına neden olduklarını tespit ettik. Polis bu kişileri arıyor" dedi.

İŞTE BAHSEDİLEN KAZALARIN HABERİ

3-066.jpg

TUZLAMA YAPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL

 Gökçek, ''Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan 12 metrenin üzerindeki cadde ve sokakların sayılarını vererek, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda 130 adet bulvar olduğunu söyledi. 130 bulvarın toplam uzunluğunun 925 kilometre, 3 bin 826 tane caddenin toplam uzunluğunun 4 bin 120 metre, 8 bin 533 adet 12 metrenin üzerinde sokağın toplam uzunluğunun da 3 bin 387 kilometre olduğunu kaydeden Gökçek, "Bunları topladığınızda 8 bin kilometre bulvar ve devamlı olarak tuzlamak zorunda olduğumuz yollar var. Eğer bütün Ankara'daki köy yollarını da sayacak olursak 5 bin 959 kilometre bağlantı yolu ve toplam uzunluk 21 bin 984 kilometreye çıkıyor. Yani 22 bin kilometre yolumuz var. Bunun tamamının tuzlanması kesinlikle söz konusu olamaz. Buna ne tuz yeter ne de başka şey, ama ana arterlerde biz bu tuzlamayı devamlı olarak yapıyoruz" dedi.

İŞTE VATANDAŞI KAHKAHALARA BOĞAN GÖKÇEK İDDİASI

ageg.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı