Melih Gökçek'ten Kadın Takipçisine Ağır İtham

Melih Gökçek'ten Kadın Takipçisine Ağır İtham

İşte Ankara Büyükşehir belediye başkanı İ.Melih Gökçek'in ,kendisine Benderesi ile ilgili soru soran kadın takipçisine twitter sayfasından attığı skandal twitler

AKP'li Ankara Büyükşehir belediye başkanı İ.Melih Gökçek, Twitterde ki sayfasından kendisine soru soran bir kadın takipçisine çok ağır ithamda bulundu.

Sosyal Paylaşım sitesi twitterde sık sık skandal sözler eden Ankara Büyükşehir belediye Başkanı İ.Melih Gökçek yine bir kadın takipçisine ağıza alınamayacak bir ithamda bulundu. Daha önce de kendisini eleştiren bir çok kadın takipçinin telefon numaralarını ve isimlerini deşifre etmekten çekinmeyen Gökçek, bu sefer kendisine Ankara'nın Genel Evlerinin bulunduğu Bentderesi Semti hakkında soru soran bir kadın takipçisine, "Bentderesinde mi çalışıyorsun?" sorusu yöneltti. 
Ankara'da halk arasında genel evlerde çalışan kadınlar için "Bentdresein de Çalışıyor" ifadesi kullanılmakta.
İ.Melih Gökçek twitterde bu güne kadar bir çok skandal twit atmış ve sosyal medya takipçileri tarafından protesto edilmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "onun annesi Ermeni ", diyen Gökçek, "Alevi olduğunu bile bile nikahını kıydım" gafının ardın da, Alevi vatandaşlar tarafından protesto edilmişti.

İşte Ankara Büyükşehir belediye başkanı İ.Melih Gökçek'in ,kendisine Bentderesi ile ilgili soru soran kadın takipçisine twitter sayfasından attığı skandal twitler