Melih Gökçek'ten Bahçeli'ye Başkanlık Göndermesi

Melih Gökçek'ten Bahçeli'ye Başkanlık Göndermesi

Bazı kesimler tarafından FETÖ ile ilişkilendirildiğinden beri gündem değiştirme çabasına giren Melih gökçek'ten son manevra

 

Yaptığı gaflar ile sık sık gündem olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.En son katıldığı Tv programında Bülent Arınç hakkında inanılmaz iddialar ileri sürerek Arınç'tan çok ağır bir uanıt alan Gökçek, Erdoğan'a koşulsuz destek veren Devlet Bahçeli'yi yere göğe sığdıramadı. Bahçeli üzerinden MHP tabanına göndermeler yapan Gökçek'in söyledikleri yine çok konuşulacak.

BAHÇELİ BAŞKAN YARDIMCISI OLSUN

Başkanlık sisteminin gelmesi halinde Bahçeli'nin Erdoğan'ın yardımcısı olmasını istediğini söyleyen Gökçek, "Numan (Kurtulmuş) Bey geldi şu an başımızın tacı. Başbakan yardımcısı. Şeref duyarız. Yarın inşallah başkanlık sistemi gelecek. Neden Sayın Bahçeli Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olmasın. Neden MHP'li arkadaşlardan da bakanlar olmasın. AK Parti'nin oya ihtiyacı yok. Birliğe, beraberliğe ihtiyacı var. Kucaklamaya ihtiyacı var. Devlet Bahçeli gerçekten devlet adamı. Yiğidi öldür hakkını yeme" dedi.

MİLLİ BİRLİK AÇISINDAN ÖNEMSİYORMUŞ

"Kaideyi soruyorsunuz. Kaideyi söylüyorum. Zaten ilk başta ben söyledim. Dikkat ederseniz, ben Sayın Bahçeli'nin inşallah, Sayın Cumhurbaşkanı'nın yardımcısı olmasını, özellikle milli birlik açısından çok önemsiyorum.

SEÇİMLERE İNŞALLAH BİRLİKTE GİDERLER DEMİŞTİM

Hatırlar mısınız? Sizde de söyledim. İnşallah MHP ve AK Parti seçimlere de birlikte girerler. Birlikte yürürler. Olmaması için bir neden yok. Her zaman işbirliğinin olması lazım. Tekrar söylüyorum partimin içerisinde nüans farklarımın olduğu bazı arkadaşlarım var. Sayın Bahçeli ile bir arada olsak, bazı nüanslarda farklı olsak ne olacak? Dikkat edin milli meselelerde ve en önemli meselelerde aynı düşünüyoruz"

İlgili Haberler