MELİH GÖKÇEK'İN SES KAYDI

MELİH GÖKÇEK'İN SES KAYDI

Ses kaydın olayında sıra Melih Gökçek'te

KASET SAVAŞLARI'NIN SON HEDEFİ MELİH GÖKÇEK

Hükümet Cemaat arasındaki savaşta ortaya dökülen ses kayıtları dur durak bilmiyor.
Bu kez yayınlanan kayıtların hedefi yine AKP. Ankara'ya yeniden Başkan Adayı olan Gökçek'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtları çıktı. Bu sefer hedefe Melih Gökçek'in koyulması siyasi kulislerde, zaten CHP Adayı Mansur Yavaş'a karşı zayıf olan şansının dahada azalacağı yorumları yapılmasına neden oldu. Gökçek'in skandal ses kayıtları iddiası ilk değil, daha önce de AKP li vekil ve bir bakanla aralarında geçtiği iddia edilen 2 ses kayıdı daha yayınlanmıştı.

ERDOĞAN İSTEMİŞ GÖKÇEK ASTIRMAMIŞ KAYDI

Haramzadeler isimli sosyal medya hesabından paylaşılan kayıtlarda CHP’nin hazırladığı “Vergini veriyorsan hesabını sor”  parti tarafından parası ödenmesine rağmen Başbakan Erdoğan’ın isteğiyle yayınlanmıyor.

Başbakan Erdoğan’ın Danışmanı Mustafa Varank ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ait olduğu iddia edilen konuşmalarda Melih Gökçek, CHP’nin söz konusu afişlerini Varank’a anlatıyor. CHP ile başlangıçta bilboardların yerleri seçilerek anlaşma yapıldığını söyleyen Gökçek, söz konusu anlaşmayı iptal ederken CHP’ye ne söylemeleri gerektiğini Varank’a soruyor. Gökçek, Başbakan’dan “patron” diyerek onun görüşünü almaya çalışıyor. Gökçek, afişin yayınlanmaması durumunda CHP’nin olayı büyütmesinden çekindiğini Varank’a aktarıyor. Varank, geç saatte Başbakan’ın odasına girerek konuyu soruyor ve Gökçek’e dönüyor. Varank, Gökçek’e Başbakan’ın görüşünün afişlerin asılmaması yönünde olduğunu söylüyor. Gökçek, CHP’nin “yukardan emir aldılar” şeklinde olayı lanse edeceğini söyleyerek telefonu kapatıyor.
Ancak kayıtlar doğruysa iktidarın bir muhalefet partisinin propaganda hakkını nasıl gaspettiğini ortaya koyuyor.
Ses kayıtları iktidar savaşının kızıştıkça ortalığa saçılan iddiaların büyüyeceğini de anlatıyor.

İşte Melih Gökçek’in engellediği iddia edilen o afiş.

Sozcu

Kaynak:Haber Kaynağı