Melih Gökçek'in Bu sözlerine MHP Çok Kızacak

Melih Gökçek'in Bu sözlerine MHP Çok Kızacak

MHP'nin baraj sıkıntısı olur imasında bulundu.

GÖKÇEK'TEN MHP'Yİ KIZDIRACAK SÖZLER 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek TV 8'de katıldığı bir programda  barış olursa MHP'nin baraj sıkıntısı olur imasında bulundu.
"MHP’lilerin “Barış olursa istikbalimiz yok olur, barajı aşamayız” diye sıkıntıya girmelerine gerek olmadığını ifade ederek “Doğruyu kabul etsinler, gelsinler Ak Parti’nin içinde beraber siyaset yapalım” çağrısında bulundu.

BAHÇELİ'YE "DÜN BAŞTAYDIN SEN AFFETTİN"
 
Gökçek, tv8’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursa mitingindeki konuşmasına değinen Gökçek, “Sayın Bahçeli, ‘Biz ancak İmralı’ya Apo’yu asmak için gideriz’ diyor. Dün baştaydın, sen affettin. Şimdi mi aklına geldi? Assaydın o gün” diye konuştu. Bahçeli’nin en büyük vasfının MHP’li gençleri sokağa dökmemek olduğunu ifade eden Gökçek, “İlk defa maalesef o Bursa mitinginde kendi kendini inkar eden bir beyanat verdi; ‘Onun da zamanı gelecek’ dedi. Bu Sayın Bahçeli’ye yakışmadı” dedi.
 
CHP VE MHP BARIŞ SÜRECİNE KARŞI 
 
“Türkiye’ye huzur gelirse, Güneydoğu’dan şehitler gelmezse, ceset gelmezse tabiri caizse bu siyasal partilerin istismar edecekleri sermayeleri kalmayacak. Ben bir vilayet biliyorum; adam belediye başkanı iki cenaze daha gelse seçimi alacaktık, diyor. Bu zihniyetin artık yıkılması lazım.
 
Bütün MHP’lilere sesleniyorum; ‘Siyasi olarak bu barış olursa istikbalimiz yok olur, barajı aşamayız’ diyenler, ülkenin geleceği için bu tip sıkıntılara girmeye gerek yok. Doğruyu kabul etsinler, gelsinler bizim Ak Parti’nin içinde beraber siyaset yapalım.”