Melih Gökçek'in Bu Rezaletini Yandaş Medya Yine Görmedi

Melih Gökçek'in Bu Rezaletini Yandaş Medya Yine Görmedi

ASKİ borusu patladı Gökçek'in köprüsü çöktü.

 GÖKÇEK REZALETİNİ MEDYA YİNE GÖRMEDİ

Ankaralının azınlık oyları ile neredeyse 20 yıldır belediye başkanı olan ama yarattığı skandalların ardı arkası kesilmeyen Melih Gökçek'in yeni bir rezaleti daha ortaya çıktı. Bir kaç küçük haber sitesinden başka hiç bir medya kuruluşunun yayınlamadığı rezalet, tam 4 gün öncesine ait. Çevresinin sanayi işletmeleri ile dolu olan GİMAT kavşağında, Gökçeğin her fırsatta öve öve bitiremediği bağlantı köprülerinden biri çökmüş ve patlayan ASKİ su borusu yüzünden ortalık yine göle dönmüş. Yıllardır olduğu gibi Gökçek'in skandallarını asla vermeyen medyanın yanı sıra bir kaç küçük sitenin yaptığı haberlerden derlediğimiz bilgiler şöyle.


Ankara ostim güzegahındaki gimat oto pazarı ve ivedik organize sanayi bölgesine baglayan köprü dört gün önce sabah 7:30 sularında çöktü. Aski’ye ait su borusunda meydana gelen patlama nedeniyle yolda göçük meydana geldiği bunun sonucunda da köprünün çöktüğü belirlendi. Olayın sabah saatlerinde meydana gelmesinden dolayı yoldan geçen araç bulunmamasından dolayı bir facianın ucuz atlatıldığı öğrenildi.


Aski borusundaki patlamanın etkisi ile çevre dükkanlarda hasar meydana geldiği iş yerlerini su basan esnafın itfaiye vasıtasıyla suyu tahliye ettikleri öğrenildi.

ANKARA'DA MELİH GÖKÇEK REZALETİ


27 Aralık 2013 Cuma 10:23:26  günü yine küçük bir sitede yer alan haber ve fotoğraf rezaleti doğrular nitelikte. Haberin metnini Muhalefet.org vermiş.

Ankara Anadolu Bulvarı üzerinde Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne bağlanan köprü, altından geçen Ankara içme suyu ana şebeke borusu üzerine baskı yaptığı için patlama nedeniyle çöktü.

BOĞULMA TEHLİKESİ YAŞANDI İDDİASI


Geçmiş yıllarda yağan sağanak yağmurlarda şehrin göbeğinde yapılmış alt geçitlerin sularla dolduğu ve araçların bu suların altında kaldığı, vatandaşların dalgıçlar yardımı ile çıkarıldığı olaylar unutulmamışken şimdide benzer bir rezalet Gimat kavşağında yaşanmış.

Macunköy metro durağından Aselsan’ın önüne ve Gimat girişi kavşağına kadar su baskına neden olan patlama, yılda birçok aracın mahsur kalmasına ve araba içindekilerin araç içinde boğulma tehlikesi yaşamasına neden oldu. 


Yüzlerce belediye kamyonu sonraki gün öğleden sonraya kadar suyu kamyonlarla çekerek tahliye etti. 


Belediyenin alt yapı çalışmalarının yetersizliğinin bir kez daha ortaya çıktığı bu olayda, şans eseri can kaybı yaşanmadı.

İŞTE MELİH GÖKÇEK'İN ESKİ REZALETLERİNDEN KARELER



VATANDAŞLARI DALGIÇLAR KURTARMIŞTI


Kaynak:Haber Kaynağı