Melih Gökçek'in Adaylığı Tehlikede

Melih Gökçek'in Adaylığı Tehlikede

.

AKP ANKARA'DA MELİH GÖKÇEK'İ SİLİYOR

AKP-Cemaat savaşı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i koltuğundan ediyor.Sansürsüzhaber sitesinde yer alan bir habere göre,Ankara'da sular Melih Gökçek'in aleyhine ısınıyor.Site verdiği haberde Melih Gökçek'in Ankara adaylığını kaybedebileceğini yazı. 

CEMAAT SAVAŞINDA TARAFSIZ KALMASI


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in AKP-Cemaat savaşında tarafsız kalması AKP Merkez Yürütme Kurulu üyelerini, Bakanları ve Melih Gökçek'i başından beri istemeyen AKP'li vekilleri harekete geçirdi. AKP'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek'in olmaması için kulis çalışmaları yapıldığı iddia edildi. 


 
ERDOĞAN'A RAPOR!
 
Melih Gökçek'i istemeyen AKP'li vekillerin AKP'nin üst düzey yöneticilerine ve Başbakan Erdoğan'a  “Melih Gökçek bizden yana tavır almıyor” şeklinde şikayette bulundukları belirtildi. Kimi isimlerin, Gökçek’in yerine Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın aday gösterilmesi için yoğun kulis faaliyeti yürüttükleri kaydediliyor. Kulislerde, adaylık teklifinin götürüldüğü Babacan’ın, ikna edilmeye çalışıldığı ancak teklife sıcak bakmadığı dile getiriliyor. 
 
CHP'NİN OYLARI ARTIYOR
 
Kulislerde, Melih Gökçek’in oy oranının düştüğü ve Ankara’yı kazanamama durumunun belirdiği de kaydediliyor. Zira CHP’nin Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş’ın, Gökçek ile arasındaki oy farkını kapattığı ifade ediliyor. Gökçek’in adaylığı bırakmasının yollarına bakıldığı ifade ediliyor.