Melih Gökçek'e ŞOK üzerine ŞOK

Melih Gökçek'e ŞOK üzerine ŞOK

MELİH GÖKÇEK'E ŞOK ÜZERİNE ŞOK

Gezici Araştırma Şirketinin geçen hafta yayınladığı anketlerde Partisinin Ankara'da 3. sırada görünmesi üzerine büyük şok yaşayan Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek'e bir şokta yenildiği rakibinden geldi.(İLGİLİ HABER İÇİN) Bu gün ajanslara düşen bir iddia Melih Gökçek'in uykularını kaçıracak cinsten.İşte o haber
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Ankaragücü eski başkanı ve işadamı, Cengiz Topel'i aday göstereceği ifade ediliyor.
 
GÖKÇEK'İ YENEN ADAM
 
Siyasi partilerin Büyük şehirlerde adayları henüz netlik kazanmazken, CHP'nin Ankara'da Melih Gökçek'in karşısına sürpriz bir ismi çıkaracağı ifade ediliyor. CHP'nin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, "Gökçek'in rakibi" olarak nitelendirilen sporda da karşı karşıya gelen ve Ankaragücü taraftarlarının çok sevdiği eski Başkanı Cengiz Topel'i aday göstereceği iddia ediliyor. Topel, Ankaragücü'nün kulüp başkanlığını yapmış, Melih Gökçek'le ciddi kavgalar yaşamış, iki isim davalık olmuştu. Yargı sürecine taşınan davayı Cengiz Topel kazanmış, bu durum gerek spor, gerekse siyaset kulislerinde "Gökçek'i yenen adam" olarak anılmasına neden olmuştu.

 
CENGİZ TOPEL YILDIRIM, MELİH GÖKÇEK'E KARŞI ŞİMDİ SİYASETTE KAZANMAK İSTİYOR
 
Adı CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile gündeme gelen Topel, "Henüz kesinleşen bir şey yok. Ancak teveccüh gösterilir ve görev verirlerse bunu layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu durumun gerçekleşmesi halinde ise Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı CHP kazanmış demektir" dedi.
 
ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARI: "ANKARA'YA "GÜÇLÜ" BAŞKAN"
 
Ankaragücü Başkanlığı dönemi ve yönetimlerde olduğu dönemlerde taraftarların arasında en çok sevilen isimlerden olan Topel'in isminin Belediye Başkanlığında geçmesi taraftarları heyecanlandırdı. Ankaragücü taraftarlarının Ankaragücü sevgisi bilinen bir gerçek. Bu nedenle seçimde Topel'in başkanlığa CHP'den aday gösterilmesi halinde şansının çok yüksek olacağı konuşuluyor.
 
1964 doğumlu Cengiz Topel Yıldırım, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. İşadamı olan Topel, Ankaragücü Kulübü Başkanlığı yaptı. Gökçek, 2 yıl süren yargı sürecinin ardından kulüp yönetimini Topel'e bırakmak zorunda kaldı.