Melih Gökçek'den son FETÖ skandalı

Melih Gökçek'den son FETÖ skandalı

Melih Gökçek, yakın zamana kadar büyük hizmetler verdiği, Arınç'a göre Ankarayı parsel parsel sattığı FETÖ'den aldığı ödül haberlerine bakın ne yaptı ?

Bülent Arınç'ın Ankarayı Gülen cemaat,ne parsel parsel sattı diyerek suçladığı Melih Gökçek Twitter'de kendisini 1 numaralı FETÖ mücadelecisi ilan etti. 

FETÖCÜ PERSONELE OPERASYON YAPILMIŞTI

Belediyeye doldurduğu FETÖ'cü personele geçtiğimiz günlerde operasyon düzenlenen Gökçek'in üstün hizmetleri karşılığı FETÖ'den aldığı ödül haberlerini ise Resmi Siteden sildirdiği ortaya çıktı. Böylece AKP'nin en cin siyasetçisi olma özelliğinden hiç bir şey kaybetmediği ortaya çıktı.

FETÖ İLE MÜCADELEYE BÖYLE BAŞLADI

“Belediyemizde tek bir FETÖ'cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” diye tweet atan Gökçek, Türkçe Olimpiyatları'na verdiği destekten dolayı, 11 Haziran 2012'de ödül almıştı. Belediyenin sitesinde yer alan habere göre Gökçek'in ödül aldığı töreni, Fetullah Gülen'in tutuklu olan yeğeni sunmuştu.

HABERLERİ GURURLA YAYINLAMIŞTI

AK Partili Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyonun ardından 2012'den 27 Mayıs 2017'ye kadar belediyenin sitesinde yer alan ve FETÖ reklamlarının yapıldığı 10. Türkçe Olimpiyatları ödül törenine dair haber ve paylaşımları sildirdi.

ÖDÜLÜ NE YAPTI ?

FETÖ operasyonu sonrası Melih Gökçek'ten son dakika açıklaması
“Belediyemizde tek bir FETÖ'cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir” diye tweet atan Gökçek, Türkçe Olimpiyatları'na verdiği destekten dolayı, 11 Haziran 2012'de  ödül almıştı. Belediyenin sitesinde yer alan habere göre Gökçek'in ödül aldığı töreni, Fetullah Gülen'in tutuklu olan yeğeni ve avukatı olan Kemal Gülen sunmuştu. Melih Gmkçek'in aldığıödülü ne yaptığı bilinmiyor ?

Gökçek'e ödülünü AK Partili eski Kahramanmaraş Milletvekili ve Meclis Başkanvekili, Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam vermişti.

ORADA KİMLER VARDI?

Ödül törenine 2012'de görevde olan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Partili vekil Ekrem Erdem, Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve çok sayıda bürokrat katılmıştı.

İlgili Haberler