MELİH GÖKÇEK SÖZÜNÜ TUTTU

MELİH GÖKÇEK SÖZÜNÜ TUTTU

Melih Gökçek seçimden önce Ankaralıya vadettiği sözü dün gece tuttu..!

Sosyal medya da Ankaralılarca paylaşılan çok sayıda fotoğraf ve yotumlarda; "Ankaraya deniz geldi, boğaz köprüsünü bekliyoruz" şeklinde oldu...Melih Gökçek seçimlerde verdiği 'Ankara'ya boğaz getireceğim" sözünü kısmet tutmuş oldu ve Ankara'ya denizi getirdi. Ankara gece sele teslim oldu. 

Ankara'da şiddetli yağmur dün sele neden oldu. Akşam saatlerinde işlerinden eve dönmek için yola çıkan vatandaşlar sel yüzünden yolda kaldı. Bugün Ankara'lı güne geceden kalma manzaralar ve iş makinaları ile başladı.

Özellikle Keçiören'de etkili olan yağmur yolları dereye dönüştürdü. Trafikte seyreden vatandaşlar sele kapılmamak için araçlarını kaldırımlara çıkardı. Yaya olarak evine giden vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Keçiören Gün Sazak Caddesi'nde sele yakalananlar dereye dönüşen caddeden karşıdan karşıya geçemedi. Vatandaşlar sel şiddetini azalttıktan sonra ancak yoldan geçmeye çalıştı.

 

240520141143518528559_3.jpg

Ankara'nın Keçiören Semti'nde sağanak yapış sebebiyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Bazı vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı.

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki 1071 ve 1072. Sokakta bulunan apartmanların giriş katlarını ve garajları ile Dutluk Kavşağı'ndaki bazı dükkanları su bastı. 

Bazı vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler ve itfaiye de suyu motorlarla tahliye etti. 

Garajlarda bulunan araçlar su altında kaldı. Sel nedeniyle 1071. Sokak'taki bir apartmanın giriş katındaki evin duvarı çöktü. Olayda yaralanan olmadı.

saganakyagis.jpg

Dutluk Kavşağı'nın suyla kaplanması nedeniyle, Anavatan başta olmak üzere bazı caddelerde trafikte aksamalar yaşandı.

Protokol-Havalimanı yolunda Pursaklar ilçesi girişinde sağanak yağış nedeniyle çok sayıda araç oluşan su birikintisinde mahsur kaldı. 4 şeritli protokol yolu şehir merkezi istikametine trafiğe kapandı. Yolun trafiğe kapanmasının ardından Havalimanı-Ulus yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı vatandaşlar kendi imkanlarıyla araçlarını kurtarmaya çalışırken bazı vatandaşlar su içerisinde hareket edemeyen araçlarında mahsur kaldı. Belediye ekipleri, iş makinaları, yol temizleme araçları ile uzun süre yolda biriken suyu tahliye etmeye çalıştılar. Uzun uğraşlar sonucu belediye ekipleri yolu trafiğe açtı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı