MELİH GÖKÇEK ÖFKELENİNCE FUAT AVNİYE ÖZENDİ

MELİH GÖKÇEK ÖFKELENİNCE FUAT AVNİYE ÖZENDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in twitter isyanı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada kendi adı kullanılarak 'atılan' photoshop'lu tweet'e isyan etti.

Ethem Sarısülük davasında sanık olarak yargılanan polis Ahmet Şahbaz'ın 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasına tepkiler sosyal medya üzerinde geniş yer bulmuşken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i çileden çıkaran tweet ortalığı karıştırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisinin adı kullanılarak sosyal medyada paylaşılan bir tweet'e çok sinirlendi. Gökçek'in adı kullanılarak atılan 'Ahmet Şahbaz ile gurur duyuyorum. Kendisini ceza evinde yalnız bırakmayacağız' tweet'inden sonra resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Gökçek, şu mesajı paylaştı:

"'Hayatları tezgah, anarşi, çatışma, insanlara iftira ve pislik atma olan birileri şerefsizce fotoshop yapıp twitlerle insanları kışkırtıyor. İşte benim adıma uydurulan fotoshop bir twit. Bunu yapan şerefsiz bellli ki karışıklık istiyor. Al sana sazan bir gezici. Önce twit atmış sonra silmiş. Gezi zekalı benim hesabıma girip niye kontrol etmiyorsun. Adam olun adam. Birisine attığınız iftiranın ömrü Twitter sayesinde maksimum bir saate indi. Size söylüyorum özellikle gezi zekalılar..." 

FUAT AVNİ'YE ÖZENDİ

Öte yandan Melih Gökçek'in tweetlerinde dikkat çeken başka bir yenilik daha vardı. Sinirlendiğinde sürekli büyük harfler ile bağırıyor gibi yazan Melih gökçek, bu defa  Twitter fenomeni Fuat Avniye özenerek yazdıklarına numara vermeye başladı. İşte Gökçek'in öfkesi.

 

gokcektwitter.jpeg

melih.png

Kaynak:Haber Kaynağı