MELİH GÖKÇEK BÜYÜK ŞOK YAŞADI

MELİH GÖKÇEK BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Gökçek ne yapacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmak yerine zamanının büyük bölümünü Twitter’da takipçileriyle ağız dalaşı yaparak geçiren Melih Gökçek, Twitter hesabını korsanlara kaptırdı. Gökçek, hesabının IŞİD tarafından ele geçirildiğini söyleyerek, duyanları güldürdü. Korsanlar ise Gökçek’i kızdıran iletiler paylaşırken, korsanlarla Gökçek arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Günün en çok konuşulan olayı ise Gökçek'in twitter hesabının Sahibinden.com sitesinde 6.000 TL'ye satışa sunulması oldu.

“Siber Ergenekon Tim” adlı bir korsan grubu Gökçek’in Twitter’daki “İbrahim Melih Gökçek” adlı, “@06melihgokcek” adresli hesabını şifrelerini kırarak ele geçirdi. Sabah 07.00 sıralarında hesabı geçiren korsanlar, Gökçek’in adına, “Ne mutlu Türküm diyene - Mustafa Kemal Atatürk - Siber Ergenekon Tim”, “EGO otobüslerini bu sabah itibari ile bedava yapıyorum lan”, “İtiraf ediyorum fişkiyeyi ben kırdım”, “Bu şehre iki tane başkan fazla derhal spam :D” diye yazdı.

Korsanlar ardından da hesaptan Gökçek’i çok kızdıracak ve hakaretler içeren şu iletileri paylaştı:

“ABD'nin emriyle Afganistan'a, Lübnan'a giden Türk Silahlı Kuvvetleri,80 KM ötedeki Telafer'de Türkmenlere yardıma gidemiyorsa YAZIKLAR OLSUN”

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim seçilirse seçilsin benim ebedi Cumhurbaşkanım; MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR”

“Bu kadar kısa bir ömür için, bu kadar adileşmeye, çirkefleşmeye değer miydi? Keşke herkesin adil bir şekilde hak ettiği kadar bir dünyada yaşasaydık. Fakat ne yazık ki bu dünya, benim gibi açgözlü kimselerin elinde. İ. Melih Gökçek”

Gökçek, Twitter hesabının ele geçirilmesinin ardından ardından adresi “@06_Melih_Gokcek” olan yeni bir hesap açtı. Gökçek, bu hesaptan korsanlara mesaj göndererek, “@06melihgokcek Ergenekoncular tarafından çalınmıştır. yazılanlara itibar etmeyin. Uzmanlarımız hesabı geri almaya çalışıyor” dedi.

Korsanlara, “Son kez söylüyorum hesabı verin yoksa savcılık harekete geçecek. Hesabı verirseniz davacı olmayacağım” uyarısında bulunan Gökçek, korsanların “Günahımı vermem sana :D”, sonra “Melih başkanım uslandıysanız verelim hesabını :D” diye dalga geçmeleri üzerine, şunları yazdı:

“Twitter uzmanlarımız tespit etti. Hesabım 3 farklı ülkeden girilerek çalınmış. Arkalarında kim var sizce? Yakında açıklayacağım. Sizlerle mahkemede hesaplaşacağım hırsızlar. Adreslerinizi bir bir tespit ediyoruz.”

Gökçek, korsanların; Irak’ta Musul’u ele geçiren, Türk konsolosluğunu basan, 80 Türk’ü rehin alan, ardından Bağdat kapılarına dayanan El Kaide’ye bağlı Irak Şam İslam Devleti’yle (IŞİD) ilgili olduğunu iddia eddi. Gökçek, “Bu Ergenekoncu timin arkasında IŞİD var. Seçim öncesi ülkemizi karıştırmak istiyorlar. Spamlayın bunları” diyerek duyanları güldürdü. Ancak korsanlar kendisinin yeni hesabını spamlayınca Gökçek, panikle “Şerefsizler bu hesabımıda spamlıyor. Sizin bütün kirli çamaşırlarınızı ortaya dökeceğim vatan hainleri” iletisini paylaştı.

Aynı dakikalarda sanatçı Levent Üzümcü'nün twitter hesabından "Koca bir şehri ülkenin gözü önünde hackle, sonra da buradaki hesabını hackleyenlere vatan haini de. Goygoyun bile çekilmezken..." mesajını paylaşması dikkat çekti.

Korsanlar, Gökçek’in hesabından izlediği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi hesabını da engelledi. Fışkiyeyi kimin kırdığı ise hala bilinmiyor.

Korsanların, Gökçek'in hesabından Gökçek adına paylaştığı iletilerden bir bölümü şöyle:

 

melih_gokcek_korsanlarin_twitleri.jpg

GÖKÇEK YENİ HESABINDAN KORSANLARA NE DEDİ

melih_gokcek_korsanlara_twitleri.jpg

levent-001.png

sahibinden.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı