Melih Gökçek: 'Beni vurabilirler!'

Melih Gökçek: 'Beni vurabilirler!'

Melih Gökçek Gezi Parkı eylemleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak dış güçlerin tehlikeli senaryoları olduğunu, kendisini vurabileceklerini söyledi. Gökçek vurulması durumunda 'kimsenin sokağa dökülmemesini' istediğini de sözlerine ekledi.

Beyaz TV'de bir programa katılan Melih Gökçek Gezi Parkı eylemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Melih Gökçek, dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar ürettiğini ve suikastler olabileceğini iddia ederek, "Beni vurabilirler" dedi.

Vurulması durumunda 'kimsenin sokağa dökülmemesini' isteyen Gökçek şunları söyledi:

"Bu güçlerin uyguladığı metod, suikastlar yapmak. Tercih sırasını nasıl yaparlar onu bilemiyorum. Ama onlar için birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek de olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığı kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.

Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin.Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir."

Melih Gökçek iddialarına sanatçı Mehmet Ali Alabora'yı da ekleyerek "Mehmet Ali Alabora bu işin liderlerinden birisi" dedi. Gökçek "Devlet senin yakana yapışmalı, savcılar senin yakana yapışmalı" diyerek devam etti.