MELEN ÇAYI'NDA RAFTİNG ŞAMPİYONASI

MELEN ÇAYI'NDA RAFTİNG ŞAMPİYONASI

DÜZCE'nin Cumayeri İlçesi'nde, İstanbul'un su ihtiyacının karşılandığı Melen Çayı'nda düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası, 20 takım, 200 sporcunun...

DÜZCE'nin Cumayeri İlçesi'nde, İstanbul'un su ihtiyacının karşılandığı Melen Çayı'nda düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası, 20 takım, 200 sporcunun katılımıyla start aldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun düzenlediği R4 Türkiye Rafting Şampiyonası Cumayeri'nin Dokuzdeğirmen Köyü rafting alanında başladı. U-23 Erkek, Açık Yaş Erkek ve Açık Yaş Bayan Kulüpler R4 Rafting Türkiye Şampiyonası'na 7 ilden 20 takım ve 200 sporcu katıldı. 3 gün sürecek şampiyonanın açılışına Düzce Valisi Ali İhsan Su, Cumayeri Kaymakamı Murat Güven, Rafting Federasyonu Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Feyzullah Dereci, il müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Düzce Valisi Ali İhsan Su açılışta yaptığı konuşmada, "Sizlere burada ev sahipliği yapmak ve önemli bir şampiyonanın ayağı olmaktan dolayı çok mutluyuz. 'Tabiat Cenneti Düzce, Herşey Var Gönlünce' sloganıyla yola çıktık ve bu turnuvamız da bunun bir örneğidir. Parkurumuz çok özel ve güzeldir. Rafting sporuna gönül veren herkesi Düzce’ye davet ediyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Düzce Gençlik Merkezi'nin halk oyunları ekibi horon teperken, Düzce Belediyesi mehter takımının gösterisi ilgiyle izlendi. İstanbul'un su ihtiyacının karşılandığı Melen Çayı'nda düzenlenen şampiyonada 20 takımın mücadelesi pazar günü sona erecek.

 

MELEN ÇAYI'NDA RAFTİNG ŞAMPİYONASI

MELEN ÇAYI'NDA RAFTİNG ŞAMPİYONASI

Kaynak:Haber Kaynağı