Mektupların Cevapları Geldi !

Mektupların Cevapları Geldi !

Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın Kandil ve Avrupa'ya yazdığı mektupların cevapların kendilerine ulaştığını açıkladı.

'Kandil ve Avrupa'nın cevapları bize ulaştı'
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'ndan PKK'nın Kandil ve Avrupa'daki yöneticilerine yazdığı mektupların kendilerine ulaştığını söyledi.
 
DHA 15.03.2013 
 
 
BDP milletvekilleri Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve Altan Tan'ın 23 Şubat günü, İmralı Adası'nda Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmede, Öcalan çözüm sürecine ilişkin kendilerine 3 mektup verdi. 
BDP'ye 'BDP Eş Başkanları', Avrupa'ya 'Kongra- Gel Başkanlığı' ve Kandil'e 'KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı' adı altında Öcalan'ın verdiği mektuplar, BDP'liler tarafından Avrupa ve Kandil Dağı'ndaki muhataplarına ulaştırılmıştı.
 
Pazar günü Diyarbakır'da rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede anjiyo yapılan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hastaneden taburcu olduktan sonra Ankara'daki evinde dinlenmesini sürdürüyor. Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın Kandil ve Avrupa'ya yazdığı mektupların cevapların kendilerine ulaştığını açıkladı. Demirtaş, "İmralı Adası'na gidecek üçüncü heyetin ne zaman gideceği ve kimlerden oluşacağı henüz belli değil" dedi.