MEHMET TOPAL'A SALDIRIYA PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

MEHMET TOPAL'A SALDIRIYA PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

Daha önce takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı henüz net bir şekilde aydınlatılmamışken, karanlık eller bir kez daha Fenerbahçe'ye silahlı saldırı düzenledi.

Olayın ardından çeşitli kaynaklar tarafından yayılmaya çalışılan Mehmet Topal'a yapılan saldırının "kişisel nedenlere" bağlanması üzerine Fenerbahçe Kulübünden jet bir açıklama yayınlandı. İşta ayrıntılar

KİŞİSEL OLAYA BAĞLIYANLARA YANIT

Fenerbahçe Kulübü, silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Topal'ın aracıyla ilgili açıklama yaparak, "Kurşun geçirmez camdan yola çıkarak Mehmet Topal'ın kişisel mevzusu olduğu tahminleri tamamen yanlıştır" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

"Mehmet Topal'ın aracı Mercedes'in G 63 modeli. Bu araçlarda kurşuna dayanıklı çift cam orijinal üretiminde sunuluyor. Özellikle çift cam taktırma söz konusu değil. Kurşun geçirmez camdan yola çıkarak Mehmet Topal'ın kişisel mevzusu olduğu tahminleri tamamen yanlıştır.

GÜVENLİK FİLMİ

Çift cam dışında aracın camlarında en üst derecede karartma ve güvenlik filmi de bulunmaktadır. Bu tür filmler hem şiddeti karşılamakta hem de camın parçalanıp dağılmasını engellemektedir."

EMNİYET AÇIKLAMASI

Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fenerbahçeli milli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına yönelik silahlı saldırı olayı ile ilgili çok yönlü çalışmalar başlatıldığını belirtti. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların tespit edilerek yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam etmektedir" denildi.

AÇIKLAMADA ŞU İFADELER YER ALDI

"11.08.2015 günü öğlen saatlerinde Fenerbahçe Futbol Kulübü oyuncusu Mehmet TOPAL özel aracı ile birlikte Samandıra Tesisleri'nden aynı takım oyuncusu Uygar Mert ZEYBEK ile ayrıldıktan kısa süre sonra Kartal Samandıra TEM bağlantı yolunda aracın kurşun geçirmez ön camına bir el ateş edildiği iddiası ile Polis Merkezimize başvurmuştur.


Bahse konu olay ile ilgili olarak çok yönlü çalışmalar başlatılmış, olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların tespit edilerek yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak:Haber Kaynağı