Mehmet Ali Aydınlar'a Sorular

Mehmet Ali Aydınlar'a Sorular

Eski Futbol Federasyonu Başkanlarından Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olabilmek için adaylığını koyacağını öğrenen Fenerbahçe'li taraftarlar Twitter'da soru yağmuruna tuttular.

Eski Futbol Federasyonu Başkanlarından Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'li taraftarlar tarafından Twitter'da soru yağmuruna tutuldu. Taraftarlar her ne kadar bu soruların hiç birisine cevap veremeyeceğini düşünse de #CevapVerMAA etiketi ile, Fenerbahçe Taraftar oluşumu 12numara.org'un önderliğinde sorularını sormaya başladılar. Eski TFF Başkanı M.A. Aydınlar'a yöneltilen sorular şöyleydi; 


- Aydınlar ve Şenes Erzik, savunmalar dahi alınmamışken Sn. Başbakan'ı ziyaretlerinde "FENERBAHÇE ŞİKE YAPMIŞTIR" demiş midir? 
 
- Sn. Başbakan, "şike yapıldıysa küme düşürün, karşıma o halde gelin" dediğinde Aydınlar ve Erzik ne yapmıştır?
 
- Sn. Başbakan'a; Aydınlar ve Erzik "şike'nin olmadığını, sahaya yansımadığını" söylemiş midir?
 
- Önemli hatırlatma; burada bahsedilen görüşmeler iki farklı görüşmedir. İlkinde şike yapıldığı, ikincisinde yapılmadığı söylenmiştir
 
- Şike yapılmadığını Sn. Başbakan'a ilettiğinizde, makamından uzaklaştırıldınız mı?
 
- Infantino'ya gittiğinizde puan sileceğinizi ve 2 sene boyunca Fenerbahçe'yi avrupa'ya göndermeyeceğinizi söylediniz mi? 
 
- Infantino'ya verdiğiniz teklifler sırasında savunmalar alınmamış, iddaname kabul edilmemişti. Hangi hakla bunu yaptınız? 
 
- Bu ahlaksız ve peşinen kulüp ile yöneticileri SUÇLU gösteren belgeyi neden gönderdiniz?
 
- 5 haziran-3 temmuz 2011 arasında bütün görüşmelerinizi kendi özel cep numaranız dışındaki iki numarayla yaptığın doğrumu?
 
- 14 Şubat'ta mahkeme varken, iddanamenin kabul edileceğini biliyorken BU SUÇLU OLARAK GÖSTEREN belgeyi hangi amaçla gönderdiniz?
 
- BAKANLAR KURULU KHK İLE 03/11/2011 DE ARTIK YABANCI DOKTORLARDA TÜRKİYEDE CALISABİLECEKTİ.BU SAYEDE ACIBADEMI SATMADIN MI ? KURGUYU BİLEREK GELDİN VE KARŞILIĞINDA 03/11/2011 BAKANLAR KURULU KHK SI İLE YABANCI DOKTORLAR T.C. DE ÇALIŞABİLİR DÜZENLEMESİ İLE ACIBADEM GRUBUNU MALEZYALILARA SATMADIN MI? 25/01/2012 Acıbadem Resmi olarak Malezyalılara verildikten 6 gün Sonra Neden TFF başkanlığından istifa ettin?
 
- acıbadem'in büyük hisselerini devrettiğin malezyalılar kim? paravan bir şirket mi? paravanın arkasında hangi 3 temmuzcular var?
 
- Ahmet Çakar ile Ne görüştünüz ?
 
- Aydınlar ve Şenes Erzik, savunmalar dahi alınmamışken Sn. Başbakan'ı ziyaretlerinde "FENERBAHÇE ŞİKE YAPMIŞTIR" demiş midir? 
 
- fezlekeyi ingilizceye cevirtip neden uefa'ya gönderttin amacın neydi???
 
- stadımızın ve tesislerimizin yerine yapılacak Marina projesi rantında sanada bir yer sözü verildimi? 
 
- Başbakan ya da savcıyla görüşmenizde,bu kadar sözü edilen para trafiğine niye suçüstü yapılmadığını sorabildiniz mi?
 
- 3 Temmuz dan birkaç günce Dolmabahçe'de Başbakanla ne görüştün? 
 
- Ne zaman GS kongre üyesi olacaksin?
 
- TFF başkanlığından beni kandırdılar gerekçesiyle ayrılan bir kişi nasıl olur da  Lütfü ve Helvacı için dürüst insanlar der?
 
- Unal Aysal sizin icin giderse kurgu bozulur derken ne kastetmistir?

Aşağıdaki Fotoğraf Galerisinden Twitter'daki diğer tepkileri ve Video'dan M.A. Aydınlar'ın çeşitli zamanlarda yaptığı konuşmaları seyredebilirsiniz.

@BurcinAktukun