Meğer Gökçek Kimin Parasını Harcıyormuş ?

Meğer Gökçek Kimin Parasını Harcıyormuş ?

Hazineye olan borcun yarısından fazlası Ankara ve Kocaeli belediyelerine ait.

İşte en borçlu belediyeler
 
Hazineye olan borcun yarısından fazlası Ankara ve Kocaeli belediyelerine ait.
 
 
 
İSTANBUL -Türkiye’deki tüm belediyelerin Hazine’ye 14 milyon lira borcu var. Borcun yarısından fazlası ise Kocaeli ve Ankara’ya ait.
 
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri’nin yazılı soru önergesini cevapladı. Babacan, Türkiye’deki tüm belediyelerin Hazine’ye 14 milyon 566 bin lira borcu bulunduğu ve bu borcun yarısından fazlasının, Ankara ile Kocaeli Büyükşehir Belediyelerine ait olduğunu belirtti.
 
EN BÜYÜK BORÇ AKP'Lİ BELEDİYELERİN
 
Hazine’ye en fazla borcu olan belediye, 5 milyon 436 bin lira ile AKP’li İbrahim Karaosmanoğlu’nun başında bulunduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi… AKP’li Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediyesinin 2 milyon 376 bin lirayı aşkın borcunun yanı sıra Ankara EGO Genel Müdürlüğünün de Hazine’ye 1 milyon 534 bin lira borcu bulunuyor.
 
EN AZ BORÇLU BELEDİYE CHP'Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
 
Hazine’ye en az borcu olan belediye ise, 888 lira ile CHP’li Macit Özcan’ın başında bulunduğu Mersin Büyükşehir Belediyesi... Türkiye’deki tüm belediyelerin Hazine’ye toplam 14 milyon 566 bin lira borcu var. Bunun 7 milyon 480 bin lirasını ise vadesi geçmiş borçlar oluşturuyor.