MASRAFTAN KAÇMA YAN ARSALARI TOPLA

MASRAFTAN KAÇMA YAN ARSALARI TOPLA

MASRAFTAN KAÇMA BİLAL

Masraftan kaçma, yan arsaları topla!

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen 'para sıfırlama' operasyonunu internete sızdırmasıyla ünlenen 'Başçalan' hesabı bugün bir ses kaydı daha yayımladı.

26 Ocak’ta SÖZCÜ’nün manşetine taşıdığı Çatalca’nın Kabakça köyündeki villalarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu iddia edilen kişinin dünürü Osman Ketenci ile telefon görüşmelerinde Erdoğan’ın ‘jeneratör hassasiyeti’ ve villaların etrafındaki arsaları almak istemesi konusundaki ısrarı dikkat çekiyor.
‘PİYASA YÜKSELMESİN’
3 ayrı telefon görüşmesinin bulunduğu ses kaydının ilk görüşmesinde dünürü Osman Ketenci’ye yan arsaların durumunu soran Erdoğan, Ketenci’den konuyu takip ettiklerini ve piyasasının yükselmemesi için sormadıkları cevabını alıyor. Bu cevap üzerine Erdoğan, işlemin hızlandırılması talimatını veriyor.

PİYASA YÜKSELDİ

2′nci görüşmede villalara yapılan işlemleri anlatan Ketenci’ye Erdoğan jeneratörün olup olmadığını soruyor. Olmadığı cevabını alınca ise jeneratörün ‘olmazsa olmaz’ olduğunu belirtiyor ve bir an önce alınması talimatını veriyor. Jeneratörlerin alımının ise ‘Cemil’den olacağını söylüyor.
Cemil adlı bu kişinin ise Aksa Jeneratör’ün ve Kazancı Holding’in patronu Şaban Cemil Kazancı olduğu tahmin ediliyor.
Başbakan’ın telefonda konuşmasını yanında bulunan oğlu Bilal Erdoğan bölüyor ve yan arsalarla ilgili bilgi alması için uyarıyor.
Ketenci’ye yan arsaların durumunu soran Erdoğan, yan tarafın fiyatının yükseldiği cevabını alıyor.
300 bin lira fiyatla satışa çıkan 5300 metrekarelik yerin 500 bin liraya çıktığını duyan Erdoğan’ın ‘bayağı yükselmiş’ demesi dikkat çekiyor.

MASRAFTAN KAÇMA BİLAL

3′üncü görüşmede ise Başbakan Erdoğan, Osman Ketenci ve Abdülkadir Kart ile Çatalca’ya gittiğini belirten oğlu Bilal Erdoğan ile görüşüyor.
Mutfak, parke, boya gibi konuları halledeceğini ve büyük masrafa girmeyeceğini söyleyen Bilal Erdoğan’a Başbakan Erdoğan’ın ‘Mimarın önünü kesme, baksın etsin’ diyerek masraftan kaçınmaması gerektiği söylemesi, asıl önemli olanın süre olduğunu söylediği duyuluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı