MASAJ SALONUNA FUHUŞ BASKINI

MASAJ SALONUNA FUHUŞ BASKINI

ADANA emniyet Müdürülğü Ahlak Bürosu ekipleri, müşterileri ile para karşılığı cinsel ilişkiye giren kadınların çalıştığı masaj salonuna baskın düzenledi. Polisin gözaltına aldığı işyeri sahibi 43 yaşındaki Selda T. tutuklandı,...

- ADANA emniyet Müdürülğü Ahlak Bürosu ekipleri, müşterileri ile para karşılığı cinsel ilişkiye giren kadınların çalıştığı masaj salonuna baskın düzenledi. Polisin gözaltına aldığı işyeri sahibi 43 yaşındaki Selda T. tutuklandı, masörlük yapan kız kardeşi 37 yaşındaki Sema T. İle 29 yaşındaki Birgül K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Merkez Sarıçam İlçesi’nin İncirlik Yenimahalle’de bulunan bir masaj salonunda masöjlük yapan kadınların para karşılığı müşterileri ile cinsel ilişkiye girdiğini belirledi. İşyerine baskın düzenleyen polis, müşteri ve çalışanları yakaladı. Erkek müşterilerden Ş.Ç, para karşılığı ilişkiye de girdiğini söyledi. Ş.Ç.’nin ifadesi üzerine masaj salonunun sahibi Selda.T., masör olarak çalışan ve aynı işyeri sahibinin kız kardeşi olan Sema. T ve Birgül K gözaltına alındı.


Ahlak Bürosu’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Selda T. ‘para karşılığı fuhuş yaptırmak, fuhuşa yer temin etmek ve aracılık’ suçlarından tutuklandı. Masöj olduklarını ileri süren Sema T ile Birgül K ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


FK(SÜ/SSA)

Kaynak:Haber Kaynağı