Marmaray'da İlk Arıza

Marmaray'da İlk Arıza

Yolcular tramvaydan indi rayların kenarındaki yükseltiden yürüdü.

MARMARAY'DA AYNI GÜN 2 ARIZA

Marmaray'da ilk gün iki arıza. "ASRIN PROJESİ" olarak lanse edilen Marmaray daha ilk günden 2. arızasını verdi seferler durduruldu. Bu seferde trenin kapıları arızalandı. Kapılar kapanmadığından bir müddet "at arabası gibi" açıkta seyahat eden yolcular aralarında dalga geçtiler.
Üsküdar- Yenikapı istikametinde sefer yapılamıyor. Nedeni Tramvayın kapısında meydana gelen arıza. Öte yandan marmaray'ın ilk gününde 2 kez arızalanması sosyal medya da büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar konuyu "ti" ye almaya başlayınca "marmaray" twitter çok konuşulanlar listesinde ilk sıraya yükseldi.
Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor. 
Tramvay kapısındaki arızanın giderilmesiyle Marmaray'da Üsküdar - Yenikapı istikametinde seferler yeniden başladı.
 

DAHA İLK GÜNDEN ARIZA YAPTI

Marmaray'ın ilk günü; vatandaşlar Boğaz'ın altında yürüdü


Çiçeği burnunda Marmaray, elektrik kesintisi nedeniyle ilk arızasını hem de canlı yayın sırasında yaşadı.

Sabah CNN Türk’ün Marmaray'dan canlı yayın yaptığı sırada elektrikler kesildi. Kesintisinin ardından seferlerin iptal edildiğiyle ilgili anons yapıldı. Yolcular inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürürken o anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. Kısa bir aranın ardından kesinti giderildi ve seferlere devam edildi.


İşte arızanın yaşandığı canlı yayındaki o an...

HABER ARTI TÜRK RİSK UYARILARINI YAZMIŞTI

Uzmanlar sürekli uyarıda bulunarak bir çok eksiği bulunduğunu iddia ettikleri tüp geçitin güvenlik sağlanmadan hizmete açılmak istediğini söylemişlerdi. Sitemiz en son uyarı yapan TMOB açıklamasını açılıştan bir gün önce yayınlamıştı. İlgili "UYARI HABERİMİZ İÇİN " TIKLAYINIZ