MANSUR YAVAŞ'IN EKİBİNE SALDIRI AĞIR YARALILAR VAR

MANSUR YAVAŞ'IN EKİBİNE SALDIRI AĞIR YARALILAR VAR

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantı sırasında bir grubun saldırısına uğradı.Ağır yaralı var.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve ekibi, İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantı sırasında bir grubun saldırısına uğradı.Ağır yaralı var.

Yavaş'a yakın kaynaklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in koruma ekibinde bulunduğu iddia edilen boksör ve güreşçilerden oluşan kalabalık bir grubun saldırdığını iddia etti.
Yavaş, olayın ardından şu açıklamayı yaptı:

"Biz buraya gelirken salonda iki tane provokatörün olduğunu bize söylediler. Biz bunu bilerek geldik. Ben bunlara pabuç mu bırakacağım, bunlardan mı korkacağım. Onları buraya gönderen ağa babalarından korkmadım ki bunlardan korkacağım. Kolay değil 20 yıllık bir imparatorluk bitiyor. Böyle şeyler olacak. Ayın 31'inden sonra inşallah temiz bir yönetim gelecek, bu defterlerin hepsi açılacak ve tek tek tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağız. Belli ki bunları öğretip göndermişler. Ben buradan onları gönderenlere rahmetli İsmet İnönü'nün sözüyle sesleniyorum Bir memlekette namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur."

KISKANDILAR :

Dün Mansur Yavaş'ın Mitingin de AKP ve MHP liler de Sayın Mansur Yavaş'a CHP liler ile birlikte büyük destek vermişler,miting sırasın da AKP ve MHP bayrakları da salllandığı gözlemlenmişti

BİR YARALININ DURUMU AĞIR

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı da Twitter üzerinden zaldırıya ilişkin bir açıklama yaptı. İl başkanlığının yaralı bir gencin bilincinin kapalı olduğunun bilgisini verdiği açıklama şöyle:

"Bugün 12.00de İvedik Organize Sanayii Fora İş Merkezi'nde CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş'ın ve örgütümüzün İvedik Organize esnafı ile yapmış olduğu toplantıya AKPli Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Melih Gökçek'in gönderdiği boksör ekibi tarafından saldırı düzenlenmiştir. 'Ülkücüyüz' diyerek toplantıya katılan akabinde sallamalar ve silah çıkarıp toplantıya katılan esnafın, örgütümüzün, gönüllülerimizin üzerine saldıran 50-60 kişilik grup 'en büyük başkan Melih başkan' sloganları atarak küfürler ederek hem insanları yaralamış hem de binaya ve araçlarımıza zarar vermiştir. Toplantıdan 5 dakika önce İl Başkanlığımıza gelen provokasyon ihbarı gerçekleşmiş ancak önlem alma fırsatı maalesef olmamıştır. Aralarında bilinci kapalı bir gencimizin de olduğu yaralıları hastaneye sevk ettik."

bjvxombiyaaebfd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı