MANOWAR İSTANBUL'U SALLADI, SOMA'YI UNUTMADI

MANOWAR İSTANBUL'U SALLADI, SOMA'YI UNUTMADI

Sahnede Türkçe konuşup, Türk bayrağı dalgalandırdılar. Alanı dolduranlara dinleyecilerine "delikanlı, cengaver metal müzik savaççısı" diye hitap ettiler.

Sahnede Türkçe konuşup, Türk bayrağı dalgalandırdılar. Alanı dolduranlara dinleyecilerine "delikanlı, cengaver metal müzik savaççısı" diye hitap ettiler.

İstanbul'da heavy metal hayranlarıyla buluşan dünyaca ünlü Manowar grubu Soma'da hayatını kaybedenleri unutmadı.

MANOWER HEYECANI

Dün Küçük Çiftlik Park'ta Metal Summer Festival kapsamında, Kırmızı, Pentagram, Arch Enemy gibi ünlü metal müzik grupları sahne aldı. Manowar, konserin en çok beklenen grubuydu. Gündüz başlayan müzik şöleni gece geç saatlere kadar Manowar hayranlarının tükenmeyen enerjisiyle devam etti. 

SES SORUNU TEPKİYE YOL AÇTI
Konserde ilk olarak Fallen grubu daha sonra kadın üyelerden oluşan 'Kırmızı' grubu sahne aldı. Ardından ünlü Türk metal müzik grubu Pentagram hayranlarıyla buluştu. Pentagram'ın ardından ise Arch Enemy sahne aldı. Konserde bu grupların sahneye çıktığı dakikalarda sık sık ses problemi yaşandı ve yetersiz ses düzeninden dolayı izleyiciler organizasyona tepkilerini, yere çökerek dile getirdi.

TÜRKİYE'DE 3'ÜNCÜ KONSERİNİ VERDİ

Gece saat 22:00'de ise sahneye festivalin beklenen grubu Manowar çıktı. Bu, daha önce Sonisphere 2010 İstanbul kapsamında Türkiye'ye gelen Manowar'ın Türkiye'deki üçüncü konseri oldu. Ünlü grup Kings of The Metal albümünün neredeyse bütün şarkılarını canlı olarak seslendirdi ve efsanevi şarkıları , "Warriors of The World" ile muhteşem bir final yaptı.


TÜRKÇE KONUŞTU, SOMA'YA ÜZÜLDÜ, TÜRK BAYRAĞI DALGALANDIRDI

Konserin ortalarında, grubun solisti Joey DeMaio alandaki hayranlarına Türkçe olarak seslendi. Akıcı Türkçesiyle dikkat çeken Amerikalı solist, Türkiye'nin geçen hafta yaşadığı Soma'daki maden faciasıyla ilgili olarak üzüntülü olduklarını söyledi. Türkiye'ye gelmez diyenlere inat bir kez daha Türkiye'ye geleceklerini söyleyerek alandan büyük alkış aldı. Sahnede Türk Bayrağı'nı dalgalandıran grup, Türk hayranlarının 'Delikanlı cengaver birer metal müzik savaşçısı' olduklarını da söyledi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Joey DeMaio 'Kardeşlerim' diye hitab ettiği hayranlarıyla bir kez daha görüşmek istediklerini söyleyerek sahneden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı