MANİSA'DA FACİAYA KIL PAYI

MANİSA'DA FACİAYA KIL PAYI

MANİSA'nın Demirci İlçesi'nde yamaçtan kopan büyük kaya parçası, Demirci- Salihli Karayolu'na düştü. Olay anında karayolundan araçların geçmemesi olası bir faciayı önledi. Ekiplerin çalışmasıyla kaya, yoldan kaldırıldı.Yamaçtan...

MANİSA'nın Demirci İlçesi'nde yamaçtan kopan büyük kaya parçası, Demirci- Salihli Karayolu'na düştü. Olay anında karayolundan araçların geçmemesi olası bir faciayı önledi. Ekiplerin çalışmasıyla kaya, yoldan kaldırıldı.

45 DAKİKA SÜREN ÇALIŞMA SONUCU

Yamaçtan kopan kaya parçası Demirci- Salihli Karayolu'nun 5'inci kilometresinde yola düştü. Çift yönlü karayolunu Salihli'den Demirci yönüne ulaşıma kapatan kaya parçasını görenler, yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, yolda önlem alıp sürücüleri uyardı. Karayolu ekiplerinin 45 dakika süren çalışmasıyla kaya parçası yoldan kaldırıldı.

Emekli din görevlisi Ramazan Keskin, "Uzun yıllar görev yapmış olduğum Tekeler'e eski dostlarımı görmeye gelmiştim. Dönüşte bir süre bekleme durağında bekledikten sonra yürümeye başladım. Tam o sırada büyük bir gürültü duydum. Gürültünün olduğu yere baktığımda kaya parçası yola doğru yuvarlanıyordu. Acaba bir otomobil veya bir araca çarpar mı diye düşünürken, sadece yola kayarak durdu" dedi.

DEVAMLI YAŞANIYOR

Demirci karayolunda bu tür sıkıntıların devamlı yaşandığını dile getiren Ramazan Keskin, "Daha önce de Sayık yolunda bir ambulans bu şekilde kaza yapmıştı. Yine kaza ucuz atlatılmıştı. İnşallah devlet büyüklerimizin bizi bu korkulu yoldan kurtaracaklarını inanıyorum" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı