MALTEPE SAHİL YOLUNDA TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 2 YARALI

MALTEPE SAHİL YOLUNDA TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 2 YARALI

MALTEPE Sahil Yolu'ndaki trafik ışıklarında, üniversite öğrencisi Kübra Sadıkoğlu'nun kullandığı otomobil taksiye çarptı. Taksi şoförü Mustafa Gür...

KAZA ANI KAMERALARDA

MALTEPE Sahil Yolu'ndaki trafik ışıklarında, üniversite öğrencisi Kübra Sadıkoğlu'nun kullandığı otomobil taksiye çarptı. Taksi şoförü Mustafa Gürkoyun hayatını kaybederken, araç içinde sıkışan yolcu Tunca Büyükyüksel itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Korkunç kaza, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi Kübra Sadıkoğlu (23), 34 UA 1719 plakalı otomobiliyle Sahil Yolu'ndan Kadıköy yönüne doğru seyir halindeyken, Turgut Özal Bulvarı'nda trafik ışıklarını geçtikten sonra, soldan yola giren Mustafa Gürkoyun'un (58) kullandığı 34 TAR 05 plakalı taksiye yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle parçaları çevreye savrulan taksi tamamen hurdaya dönerken, otomobilin önünde de hasar oluştu. Kübra Sadıkoğlu kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Durumu ağır olan taksi şoförü Mustafa Gürkoyun ise ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YOLCU, TAKSİNİN İÇİNDE SIKIŞTI


Taksinin ön koltuğunda oturan yolcu Tunca Büyükyüksel (18) da araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, demir kesme makasıyla taksinin kapısını kesti. Yarım saat süren operasyonun ardından, yolcu kurtarılarak araçtan çıkarıldı. Ağır yaralı olan Büyükyüksel de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KADIN SÜRÜCÜ AĞLADI


Kazaya karışan Kübra Sadıkoğlu, uzun süre polis otosu içinde gözyaşı döktü. Daha sonra ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sadıkoğlu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA


1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kaza, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, bir grup yaya yolun karşısına geçtikten sonra, otomobilin yola çıkan taksiye çarptığı görülüyor. Çarpmanın etksiyle ortalığın toz duman olduğu dikkat çekiyor.


Polis ekiplerinin incelemelerinden sonra, hurdaya dönen araçlar çekildi. Bir süre trafiğe kapanan sahil yolu da yeniden açıldı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

MALTEPE SAHİL YOLUNDA TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 2 YARALI

MALTEPE SAHİL YOLUNDA TRAFİK KAZASI 1 ÖLÜ 2 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı