MALAZGİRT'TE FECİ KAZA: 4 ÖLÜ, 3 YARALI

MALAZGİRT'TE FECİ KAZA: 4 ÖLÜ, 3 YARALI

MUŞ’un Malazgirt İlçesi'nde bayram ziyaretinden dönen 7 kişilik ailenin içerisinde bulunduğu otomobil takla attı. Kazada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Muş’un Malazgirt İlçesi'nde bayram ziyaretinden dönen 7 kişilik ailenin içerisinde bulunduğu otomobil takla attı. Kazada 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün öğlen saatlerinde Malazgirt İlçesi'nde meydana geldi. İlçeye 30 kilometre uzaklıktaki baba evine çocuklarıyla birlikte ziyarete giden Bahar Öner, annesi ve erkek kardeşi ile birlikte Mollabaki Köyü'ndeki evine dönmek için yola çıktı. Öner'in erkek kardeşi Rıdvan Atılgan yönetimindeki 77 AZ 978 plakalı otomobil Beşçatak köyü yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada sürücü Rıdvan Atılgan (22), annesi Rabia Atılgan (61), ablası Bahar Öner (24) ve yeğeni Yusuf Öner (2) hayatını kaybetti. Bahar Öner'in kızı Havin Öner (7) ile akrabaları Güvercin Atılgan (25) ve Hikmet Atılgan (9) ise yaralandı. Yaralılar Malazgirt Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından Muş Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı