MALATYA'DA BABA VAHŞETİ 2 Sİ ÇOCUK 3 ÖLÜ

MALATYA'DA BABA VAHŞETİ 2 Sİ ÇOCUK 3 ÖLÜ

Yakınları ve komşuları, Selahattin Güneş'in kendi halinde, sessiz, sakin biri olduğunu, böyle bir şeyi neden yaptığını anlayamadıklarını söyledi, "Hiçbir ses duymadık. Polisler gelince haberdar olduk" dedi.

MALATYA'da İnönü Üniversitesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 35 yaşındaki Selahattin Güneş, aynı yaştaki eşi Ayşe Güneş ile oğlu 9 yaşındaki Miraç ve kızı 5 yaşındaki Berrak Güneş'i yataklarında uyurlarken bıçaklayarak öldürdü.

TÜM AİLESİNİ YOK ETTİ

Kan donduran olay, dün gece Cevherizade Mahallesi’nde meydana geldi. İşten gelen temizlik işçisi Selahattin Güneş, iddiaya göre yatak odasında uyuyan eşi Ayşe Güneş’i bıçaklayarak öldürdü. Selahattin Güneş, daha sonra çocuklarının odasında geçerek, yine yataklarında uyuyan oğlu Miraç ve kızı Berrak bıçaklayarak hunharca öldürdü.

Korkunç cinayetleri neden işlediği bilinmeyen Selahattin Güneş, daha sonra telefonla kızkardeşini arayarak, "Ailemi öldürdüm. Polisi ara" dedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, evin dışında bekleyen Selahattin Güneş'i gözaltına aldı. Ekipler, evde yaptıkları incelemede, anne ve çocuklarının kanlar içindeki cesetlerini buldu.

KENDİ HALİNDE SESSİZ BİRİYDİ

Yapılan incelemelerin ardından anne ve 2 çocuğunun cesetleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin toprağa verilmek üzere Bingöl’e gönderileceği bildirildi.

HİÇ SES DUYMADIK

Selahattin Güneş'in polisteki sorgusu sürerken, korkunç olayı duyan yakınları, gözyaşına boğuldu. Yakınları ve komşuları, Selahattin Güneş'in kendi halinde, sessiz, sakin biri olduğunu, böyle bir şeyi neden yaptığını anlayamadıklarını söyledi, "Hiçbir ses duymadık. Polisler gelince haberdar olduk" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı