MAGANDA KURŞUNU 13 AYLIK BEBEĞE İSABET ETTİ

MAGANDA KURŞUNU 13 AYLIK BEBEĞE İSABET ETTİ

Talihsiz bebek yoğun bakımda.

Gaziantep'te rastgele ateşlenen silah bir çocuğun ölümüne neden oluyordu. Silahtan çıkan kurşun 13 aylık Suriyeli bebeği ağır yaraladı. Bebek yoğun bakımda tedavi altında.

Olay İnönü Mahallesi Karayılan Caddesi üzerinde yaşandı. Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli aile sıcak sebebiyle kiraladıkları evin terasında oturdu. Yakınları ile beraber oturan ailenin 13 aylık bebeği Cuham Muhammed bir anda sıçradı ve ağlamaya başladı. Baba Emin ve anne Hekime çocuklarına ne olduğunu anlamaya çalışırken kanaması olduğunu fark ettiler.

Hemen Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi' ne götürülen talihsiz bebeğin tedavisine başlandı. Hastanede çekilen röntgende bir magandanın tabancayla sıktığı merminin bebeğe isabet ettiği ortaya çıktı. Burada kalp masajı ve oksijen verilmekte olan talihsiz bebek daha akabinde Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu hastanede gercekleşen ilk müdahalenin peşinden Cuham Muhammed yoğun bakım ünitesine alındı. Talihsiz bebek yaşam mücadelesi verirken polis tabancayla havaya ateş açan kişi yada kişilerin yakalanması için faaliyet başlattı. 13 aylık bebek hala yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı