Macerasever Akp'li Başkan Kaza Geçirdi

Macerasever Akp'li Başkan Kaza Geçirdi

KONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde düzenlenen Off Road gösterisinde, Belediye Başkanı AK Parti'li İzzet Taşçı'nın içinde bulunduğu arazi aracı, kontrolden çıkıp takla attı.

Başkan Taşçı ve aynı zamanda Beyşehir Off-Road Kulüp Başkanı olan sürücü Mustafa Gül, ters dönen araçtan burunları bile kanamadan çıktı.

Beyşehir Off Road Kulübü, bugün öğle saatlerinde yaklaşık 50 arazi aracıyla birlikte Şamlar Mevkii'nde gösteri yaptı. Gösteriye Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Nedim Özata, off- road tutkunları ve davetliler katıldı. Gösteriler sırasında Beyşehir Off Road Kulübü Başkanı Mustafa Gül'ün kullandığı arazi aracına Belediye Başkanı İzzet Taşçı da bindi. Gül'ün kullandığı araç, dik rampada kontrolden çıkıp takla atıp, ters döndü. Emniyet kemeri takılı olduğu için kazadan yara almadan kurtulan Belediye Başkanı İzzet Taşçı ve sürücü Gül, açık olan pencereden diğer sporcuların yardımıyla çıktı. Ters dönen araç da sporcular tarafından itilerek düzeltildi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten İzzet Taşçı, "Biz buraya, bu macerayı yaşamak için geldik. Dik bir rampadan geçerken aracımız ters döndü. Emniyet kemerimizin takılı olması ve aracın güvenlik açısından tam donanımlı olması sayesinde yara almadan bu kazayı atlattık" dedi. Kazanın ardından gösterilere devam edildi.