LÜTFÜ TÜRKKAN  "CASUS ONLARDAN BİRİ"

LÜTFÜ TÜRKKAN "CASUS ONLARDAN BİRİ"

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, o toplantının, hazır bulunanlardan biri tarafından kaydedilip, yayınlandığını ileri sürdü.

MHP'li Türkkan'dan Flaş Casus Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı'nda, Bakan, Müsteşar, MİT Müsteşarı ve Genelkurmay İkinci Başkanı'nın sızan toplantı kayıtları konusunda müthiş iddia; MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, o toplantının, hazır bulunanlardan biri tarafından kaydedilip, yayınlandığını ileri sürdü.

TOPLANTIDAKİLERDEN BİRİ CASUS

Türkkan, twitter hesabından yaptığı açıklamada,  
"O konuşmada bulunanlardan biri casus. Üzerinde kayıt cihazı bulunan kim ise, casus O'dur" dedi. 

Türkkan, daha sonra Hürriyet'e yaptığı açıklamada da, devletin bazı toplantıları arşivlemek için kaydettiğini hatırlattı, "ancak bu toplantı, arşivlenecek bir toplantı değil" diye konuştu. 

Bu durumda, toplantının ancak, katılanlardan biri tarafından kaydedilmiş olabileceğini söyleyen Türkkan, şöyle konuştu; "Hükümet sürekli paralel yapı diyerek cemaati suçluyor. Ancak hükümetin içinde de başka başka paralel yapılar var. Toplantıyı kaydeden de hükümetin içindeki bu paralel yapılar. Ve belli ki, bunu daha sonra deşifre etmek için kaydetmişler." İşte Hürriyetin o haberi.

Hükümet içindeki paralel yapıların, "kendilerine göre farklı farklı hesapları olduğunu" da söyleyen Türkkan, "bunu hangisinin kaydedip, sızdırdığını düşünenler anlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı