Lüks Yatta Yangın Çıktı 2 Ölü

Lüks Yatta Yangın Çıktı 2 Ölü

Edinilen bilgiye göre yangın saat 20.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy Sahili'nde Blacksee isimli yatta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

ARNAVUTKÖY'DE YATTA YANGIN FACİASI 2 ÖLÜ 
 
 
 
Sinan BİLGİLİ-Ramazan EĞRİ-İhsan YALÇIN-İSTANBUL
 
Edinilen bilgiye göre yangın saat 20.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy Sahili'nde Blacksee isimli yatta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ancak yatın açıkta olması nedeniyle kıyı emniyeti ekipleri de olay yerine çağırıldı. 2 söndüren gemisi ile 2 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü. Yangının ardından yata çıkan itfaiye ekipleri büyük bir şok yaşadı. İki kişinin cansız bedeni ile karşılaşan itfaiye ekiplerinin talebi üzerine olay yerine ambulans çağırılıdı. Ekiplerin çalışması devam ediyor.
 
YANGIN KAMERADA
 
Öte yandan iki kişinin can verdiği yangın amatör kamera tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde açıkta yanan yata itfaiye ve söndüren gemilerinin müdahalesi görülüyor. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ