LÜKS CİPE SİLAHLI SALDIRI : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

LÜKS CİPE SİLAHLI SALDIRI : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Büyükçekmece'de lüks bir cipe düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Saldırı sonrası kontrolden çıkan cip, bir TIR'a çarparak durabildi.

Türkiye yeniden faili mechul cinayet ve infazlar ülkesi haline mi geliyor. Neredeyse hergün başka bir cinayet,infaz ve gizemli soygun haberleri yapıyoruz. Bir kaç saat önce yine bir infaz gerçekleştirildi. Değeri milyarlarca tutan lüks bir cipte bulunan iki kişiye önceden hazırlık yapılarak pusu kurulduğu ve silahlı olarak infaz düzenlendiği belli bir olay gerçekleşti

TIR'A ÇARPARAK DURABİLDİ

Kimliği henüz belirlenemeyen kişi yada kişilerce, Devrim Öztunç'un (23) kullandığı 34 GN 1926 plakalı lüks cipe yavaşladığı sırada ateş açıldı. Saldırı sonrası cip kontrolden çıktı. Cip, bir TIR'a çarparak durabildi. 

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, sürücü Devrim Öztunç'un hayatını kaybettiğini, yan koltuğunda oturan Arzu isimli genç kızın ise yaralandığını tespit etti. Sağlık ekipleri genç kızı, önce Esenyurt Devlet Hastanesine oradan da Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. 

CİP EMNİYET AMİRLİĞİNE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yeri ve inceleme ekipleri yaptığı çalışmanın ardından yerde bulunan boş kovanları topladı. Ekipler daha sonra içinde Devrim Öztunç'un cesedi bulunan cipi çekiciye yükleyerek geniş kapsamlı inceleme yapılması için Kıraç Polis Merkezi Amirliğine götürdü. Olay yerine gelen Öztunç'un yakınları sinir krizi geçirdi. 
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

LÜKS CİPE SİLAHLI SALDIRI : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

LÜKS CİPE SİLAHLI SALDIRI : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

LÜKS CİPE SİLAHLI SALDIRI : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı