LONDRA ÖLDÜRÜLEN TÜRK'Ü KONUŞUYOR

LONDRA ÖLDÜRÜLEN TÜRK'Ü KONUŞUYOR

-Öğleden sonraları Londra'da bedava dağıtılan London Evening Standard gazetesi, Cuma akşamı silahlı saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Aksaray'lı tatlıcı Erdoğan Güzel'in haberini manşete taşıdı.“Masum...

-Öğleden sonraları Londra'da bedava dağıtılan London Evening Standard gazetesi, Cuma akşamı silahlı saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Aksaray'lı tatlıcı Erdoğan Güzel'in haberini manşete taşıdı.

UYARMIŞ

“Masum bir insan vurulacak diye uyardı.. Maalesef vurulan kendisi olduö başlıklı haberde, 16 yaşındaki oğlu Rıdvan ve15 yaşındaki kızı ile birlikte görülen Erdoğan Güzel, “öldürülen masum bir babaö olarak nitelendirildi.

KOMŞU DÜKKANDA KAHVE İÇİYORMUŞ

Çocukları ölümünden birkaç gün önce 42 yaşındaki babalarının silahlı şiddetle hayatını kaybedeceğine dair uyardığını açıkladı. Bir arabadan makinalı tüfekle bir kişinin ateş açması sonucu hayatını kaybeden Erdoğan Güzel'in olay esnasında, tatlıcı dükkanına bitişik bir kafede kahve içtiği anlaşıldı.

KADIN YARALININ DA DURUMU KRİTİK

Haberde, iki çocuk babası Güzel göğsünden vurularak olay yerinde can verirken, evine yürüyen 51 yaşındaki bir kadının da vurulduğuna dikkat çekildi.


Hastanede tedavi gören kadının durumunun kritik olduğu bildirildi.


Cinayet masası dedektifleri trafiğin en yoğun olduğu saatte iki kurbanın da katilin hedefi olmadığını açıkladılar. Silahlı saldırının Kuzey Londra'da uyuşturucu çetelerinin işi olmasından şüpheleniliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı