Londra Metrosunda meydana gelen patlamada flaş gelişme

Londra Metrosunda meydana gelen patlamada flaş gelişme

Sabah saatlerinde İsveç'ten gelen ' Bomba yüklü ' araç haberinin ardından Londra'dan da Metro'da patlama olduğu haberi geldi.

İSTASYONDA MEYDANA GELDİ

Londra metrosunda bir patlama meydana geldi. Londra polisi olayın Parsons Green metro istasyonunda yaşandığını söyledi. Olay yerine ambulanslar yönlendirildi.

HABERİ ÜNÜ SUN GAZETESİ DUYURDU

The Sun'ın haberine göre, Londra metrosunda bir patlama meydana geldi.

Londra polisi konuyla ilgili bir yorum yapmadı.

Bölgeden gelen ilk haberlere göre olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Reuters'ın haberine göre terörle mücadele kaynakları olayın 'terörizm' olarak değerlendirildiğini aktardı. İngiliz haber sitesi Mail Online, patlamanın 'el yapımı patlayıcı cihaz' ile gerçekleştiğini öne sürdü. Olay yerinde patlamamış ikinci bir bombanın etkisiz hale getirildiği iddia ediliyor.


İngiltere'nin başkenti Londra'da metro istasyonunda patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen fotoğraflar metroda beyaz bir kovanın içerisinde bulunan çantanın patladığını gösteriyor. Londra polisi olayda çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi. İnsanların yüzünde yanıklar olduğu aktarılıyor. 

Olay yerinde yaklaşık 50 itfaiye erinin görev yaptığı ifade edildi. Çıkan panik nedeniyle bazı kişilerin birbirini ezerek izdihama sebep olduğu açıklandı. Polis, halktan olay bölgesinden uzak durmasını istedi. 

Sky News kanalı, İngiliz terörle mücadele birimlerinin olayı incelediğini duyurdu.   

İlgili Haberler