Lobna Al Lami'nin Sol tarafı felç ve konuşamıyor!

Lobna Al Lami'nin Sol tarafı felç ve konuşamıyor!

Gezi Parkı olayları sırasında 31 Mayıs Cuma günü Taksim Meydanı'ndaki polis müdahalesiyle kafasından yaralanan Filistin asıllı Türk vatandaşı Lobna Al Lami, yaklaşık 1 aylık yoğun bakım tedavisi sona erdi.

Sol tarafında kısmi felç oluşan ve şimdilik konuşamayan Al Lami, kafatasının onarılan bölümün yerine konulmasının ardından 1.5 ay fizik tedavisi görecek. 

Gezi Parkı eylemlerinin 4'üncü gününde Taksim Meydanı'ndaki polis müdahalesi sırasında başına isabet eden gaz bombası kapsülüyle ağır yaralanan ve ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan Filistin asıllı Türk vatandaşı Lobna Al Lami'nin (34) yaklaşık 1 ay süren yoğun bakım tedavisi sona erdi. 

AL LAMİ'NİN KAFATASINDAKİ ONARILAN KIRIK BÖLÜM YERİNE KONULACAK 

Hastane yetkililerinden edinilen bilgiye göre; Al Lami, 31 Mayıs Cuma günü yaralandıktan sonra ambulansla getirildiği Taksim İlkyardım Hastanesi'nde beyin kanaması ve kafatasındaki parçalı kırıktan dolayı acil ameliyata alındı. 2 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Al Lami, 2 gün sonra beyninde kanama başlayınca ikinci kez ameliyata alındı. Bu defa 2.5 saat süren ameliyat sonrası Al Lami yeniden yoğun bakıma alındı. Al Lami'nin yaklaşık bir aylık yoğun bakım tedavisi 6 gün önce sona erdi. 

Yoğun bakımdan çıkarıldıktan sonra normal servise alınan Al Lami'nin vücudunun sol tarafında kısmi felç oluştu. Konuşma yetisini de şimdilik kullanamayan Al Lami, kafatasındaki onarılan kırık bölümün yerine konulması için yeni bir ameliyat geçirecek. Al Lami, bu ameliyattan sonra da 1.5 aylık fizik tedavisi için başka bir hastaneye sevk edilecek.